Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Välkommen till genrep av FÖRÄNDRA VÄRLDEN på Teater Tribunalen!

Foto Henrik Dahl

Under fyra konserter i februari tolkas kompositören Hanns Eisler av några av Sveriges främsta jazzmusiker på Teater Tribunalen.  Med texter av Kurt Tucholsky, Bertolt Brecht och Eisler själv, i översättningar av bl a Carsten Palmær, Inger Edelfeldt, Agneta Plejel och Jan Hammarlund. Konserterna har titeln: EISLERZ – FÖRÄNDRA VÄRLDEN. DEN BEHÖVER DET! Du är inbjuden till genrep på torsdag den 3 februari kl 20. Kostnadsfritt!

Vad: Genrep av FÖRÄNDRA VÄRLDEN.
Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, T-bana Zinkensdamm
När: Torsdag den 3 februari kl 20
Boka:  Du bokar en plats genom att mejla verksamhetsledare Hanna Melanton-Appelfeldt: hanna@tribunalen.com.
Det är först till kvarn som gäller. Antalet platser är begränsat. Under rådande restriktioner krävs vaccinationsbevis av alla besökare över 18 år. Så ta med vaccinbevis samt legitimation om du ska se genrepet.
Pris: Gratis

Sofia Berg-Böhm och David Stackenäs är den musikaliska kärnan i nya gruppen Eislerz, som spelar musik ur den Österrikiskfödde kompositören Hanns Eislers rika repertoar.

Kompositören Hanns Eisler var djupt engagerad politiskt, och övertygad om att man kan förändra världen med musik. Han var elev till Arnold Schönberg och den första av dennes elever att komponera inom den banbrytande tolvtonstekniken. Hanns Eisler skrev musik som väcker, provocerar och griper tag – musik som man inte skulle kunna värja sig mot. Han samarbetade mycket med textförfattarna Bertolt Brecht och Kurt Tucholsky, som båda liksom honom använde sitt konstnärskap för att få folk att se orättvisor och förtryck.

Sofia Berg Böhm – sång. David Stackenäs – gitarr. Johan Graden – Piano. Joe Williamson – bas. Susana Santos Silva – trumpet. Karin Hammar – trombon.Nils Berg – träblås och flöjt.

Konserterna äger rum på Teater Tribunalen 4, 5, 6 och 10 februari. Läs mer här.

Information ang. covid:
Enligt myndigheternas senaste riktlinjer tillämpar Teater Tribunalen rekommendationer om vaccinationsbevis. Besökare över 18 år ombeds uppvisa vaccinationsbevis samt legitimation i kassan vid ankomst. Om du av medicinska skäl inte kan vaccinera dig behöver du ta med ett läkarintyg och visa i dörren. Läs mer om tillgänglighet på Teater Tribunalen här.

Foto Henrik Dahl.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com