Bli medlem

Bli medlem

Bli medlem i Scenpass Stockholm!

Scenpass Stockholm är en ideell förening som verkar för att du ska få uppleva massor av teater, dans, musik och annan scenkonst.  Som medlem i Scenpass Stockholm får du helt enkelt veta mer!

Scenpass Stockholm ordnar medlemskvällar, mingel, samtal, visningar och teaterresor, – så mycket som den ideellt arbetande styrelsen hinner med att ordna! Enda kravet är att du uppger din epost när du blir medlem, för vi kommunicerar med dig digitalt.

En gång om året håller vi årsmöte och då har du som medlem möjlighet att fördjupa ditt engagemang och vara med och påverka föreningens arbete.

Du hittar allt du behöver veta om scenpasset och medlemskapet på Riksteaterns hemsida.

En Scenpass Stockholm-föreläsning om konsten på Dramaten med Dag Kronlund, fil.dr i teatervetenskap och chef för Kungliga Dramatiska teaterns arkiv och bibliotek, i februari 2019. Foto Titti Grahl.

Medlemskap i Riksteatern

Som medlem i Scenpass Stockholm är du också medlem i Riksteatern. Riksteatern består av 230 ideella föreningar som arrangerar och främjar scenkonst över hela landet. Scenpass Sverige är ett initiativ från Riksteatern som genom samarbeten med teatrar i hela landet kan erbjuda dig en rad förmåner. Med scenpasset får du rabatt på scener som Dansens Hus, Dramaten, Folkoperan, Teater Galeasen, Kulturhuset Stadsteatern och många, många fler.

Scenpasskväll på Pygméteatern 2018. Agneta Ahlin, Jane Bujila och Titti Grahl jobbar på medlemsvärvningen! Foto Titti Grahl.

Så använder du scenpasset

Du får ett personligt kort som gäller ett år. Rabatten gäller en biljett per scenpass på ordinarie biljettpris om inget annat anges. När du bokar biljetten – säg till att du har ett scenpass och visa kortet när du hämtar den. Kortet är personligt och gäller i ett år från inköpsdagen. Normalt gäller inte kortet vid premiärer och gästspel.

Scenpasskväll på Pygméteatern 2018. Agneta Ahlin, Jane Bujila och Titti Grahl jobbar på medlemsvärvningen! Foto Titti Grahl och Diana Thoor Kalén.

Vad kostar det?

Ordinarie pris 160 kr, barn/ungdom (t.o.m. 25 år) 50 kr.
Om du betalar ordinarie medlemsavgift kan din familj bli medlemmar för endast 80 kr per person och år.

Bli medlem här.

HÄR SER DU VILKA SCENER I STOCKHOLM SOM GER FÖRMÅNLIG SCENPASSRABATT.

Kontakta gärna Supporten på Scenpass Sverige för mer information:

Tel: 08-531 99 300
medlem@riksteatern.se
Öppettider: Mån-fre 10.00-16.00

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia