Festivaldags på Teater Tribunalen – med fri entré!

teaterfestival_2024

Välkommen till scenkonstfestivalen 2 VECKOR I MAJ på Teater Tribunalen! Festivalen äger rum 10-12 maj och 15-19 maj. Det är fri entré där inget annat anges, men för att vara säker på att få plats så kan du förboka din biljett.

Vad: Scenkonstfestivalen 2 VECKOR I MAJ
Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, T-bana Zinkensdamm. Buss 4 eller 66. Karta
När: 10-12 maj och 15-19 maj
Pris: Fri entré där inget annat anges.
Boka: För att vara säker på att få plats så går det bra att förboka din biljett via den här länken. 
Tillgänglighet: Läs om tillgängligheten i lokalerna här

En snabb titt i festivalprogrammet visar att det är en hel del teater som bjuds: TANT BLOMMA av Kristina Lugn, i regi av Franciska Löfgren, med Kalle Westerdahl och Ulrika Hansson, KALLOCAIN – efter Karin Boyes verk, av scenkonstkollektivet XXX, JÄVLA IDIOTER – en pjäs om pappor av och med Erik Myrstrand och GRWM, en monolog av Channa Ekborg och Hanna Adolfsson. Det blir musikteater EUROPEAN FRIENDSHIP ORCHESTRA med Terrastella Scen och Film och BALKAN EPIC med Musikteater UNNA.

Det blir också revy, dansperformance, musik, samtal, läsningar, poesi, work in progress, stand up och filmvisning. Ja, det finns scenkonstupplevelser för alla smaker. I foajén visas konst.

Titta själv här. Boka din plats här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia