Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se Se KLARA LIVET på Ö2 med scenpassrabatt!

klaralivet

Ö2/Ung är Ö2:s plattform för talanger på väg ut i karriären och skapar angeläget innehåll för den unga publiken – en publik som vanligtvis faller mellan stolarna barnteater och klassisk teaterpublik. Nu gör de en föreställning om förlust, förälskelse och att falla fritt, baserad på Nike Krantz debutroman, som författaren släppte vid 22 års ålder. Så passa på att kolla in den unga scenkonsten i Stockholm!

Vad: Föreställningen KLARA LIVET
När: 22-27 februari. För tider se här.
Var: Ö2, Katarina Bangata 80. Mitt emot Orionteatern. På baksidan, mot Stora Blecktornsparken. T-bana Skanstull + promenad. Buss 76 stannar utanför. Eller ta buss 3 till korsningen Ringvägen/Katarina Bangata.
Pris: 175 kr med Scenpassrabatt (ord. pris 200 kr). Pris för ungdom under 26 år är 150 kr.
Boka: Du bokar via den här länken och väljer prisalternativet ”Scenpass”.

Lune går sista året i gymnasiet och försöker hålla ihop livet med allt vad det innebär. Fest, ångest, skola och sorgen efter sin pappa som gick bort för två år sen. Så träffar hon Klara. Vackra bloggaren Klara som precis har börjat ettan på Lunes skola. Känslorna blåser upp som en orkan och allt Lune vill är att vara nära Klara. KLARA LIVET är en berättelse om att klara av den första stormande kärleken med livet i behåll.

Ö2/Ung är Ö2:s plattform för talanger på väg ut i karriären. Ö2/Ung skapar angeläget innehåll för den unga publiken – en publik som vanligtvis faller mellan stolarna barnteater och klassisk teaterpublik.

Läs mer här. Läs mer om tillgängligheten på Ö2 här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com