Fan ska vara teaterdirektör!

SIT_1

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på Strindbergs Intima Teater 3-5 juni med Carolina själv och en rad inbjudna gäster.

Under 3 kvällar, den 3-5 juni, diskuteras chefskap inom svensk teater – där ledarskap är ett omtvistat fenomen. Regissören och doktoranden Carolina Frände avslutar ett konstnärligt forskningsprojekt, Fan ska vara teaterdirektör! där hon har undersökt hur idéer och föreställningar om ledarskap uppstår och cirkulerar bland alla som arbetar i den svenska teaterbranschen.

I projektet har Carolina använt konstnärliga metoder för att vetenskapligt undersöka ledarskap på teatern. Ett hundratal teaterarbetare har bidragit till forskningen genom att spela ett brädspel om konstnärligt ledarskap: Fan ska vara teaterdirektör! När det nu är dags för redovisning av projektet kommer det ske i form av en enklare föreställning där Carolina tillsammans med skådespelare gestaltar forskningsresultaten. Läs mer om tema, gäster och frågeställningar här.  

VAD: FAN SKA VARA TEATERDIREKTÖR!  En forskningsredovisning av Carolina Frände i scenisk form.
VAR: Strindbergs Intima Teater, Barnhusgatan 20, Norra Bantorget. T-bana till T-Centralen eller Hötorget. Karta
NÄR: 3,4 och 5 juni kl. 19.
PRIS: 20 kr
BOKA: Boka via den här länken. Salongen är onumrerad.   
TILLGÄNGLIGHET: Läs om Strindbergs Intima Teaters tillgänglighet här

Mer info här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia