Se EN GRAV FÖR TVÅ på Teater Galeasen den 28 april

Dag Kronlund - 1

Snabba puckar! Här kommer ett sista-minuten erbjudande från Teater Galeasen! EN GRAV FÖR TVÅ – av Sara Stridsberg, i regi av Natalie Ringler, med Lina Englund, Johan Rabaeus och Maja Rung – har haft en fullbokad spelperiod, men nu finns det biljetter à 150 kr till i morgon, söndagen den 28 april kl 18. Skynda dig att boka innan biljetterna tar slut! 

Vad: EN GRAV FÖR TVÅ (Antigone i Kolonos)
Var: Teater Galeasen, Slupskjulsvägen 32, Skeppsholmen. Ta direkt till vänster efter bron och följ vattnet.
När: Söndag 28 april kl 18
Pris: 150 kr (ord.pris 380 kr).
Boka: Du kommer till biljettbokningen via hemsidan här www.galeasen.se. Klicka på datumet 28 april och hitta rutan där det står ”Använd kampankod” (till höger, i gult). Klicka där och fyll i koden ”sistaminuten”.
Kod: sistaminuten
Tillgänglighet: Teater Galeasen ligger en bit ut på Skeppsholmen. Det finns inga trappor, men scenrummet och sittplatser byggs om inför varje uppsättning vilket kan försvåra framkomligheten. Kontakta teatern om du har frågor – här finns kontaktinfo.

EN GRAV FÖR TVÅ (ANTIGONE I KOLONOS) är ett tätt kammarspel på gående fot om spåren av familjen i det egna jaget, om ansvar och arv, om gemensamma minnen och allt som kommer upp till ytan när man anar att samtalen är räknade. Stridsbergs pjäs är en betraktelse och en uppgörelse, både nutida och evig i sitt utforskande av längtan och plikt, av det flyktiga livet och den aldrig upphörande evigheten. Läs mer här.

Bilden: Lina Englund, Johan Rabaeus och Maja Rung. Foto Bengt Wanselius.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia