Titti Grahl som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven till att börja med under våren. Vi hoppas att hon snart är frisk igen och önskar henne ett snabbt och gott tilfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår nya epostadress scenpass.stockholm(@)gmail.com

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm
Hanna, Mia, Margareta, Agneta, Diana, Bosse, Anna

Välkommen till en kväll på Ö2 på Bergsgatan 11

En liten scenpasskväll

Ö2 har flyttat in på Bergsgatan 11, som tidigare var Fria Teaterns scen i innerstaden. Du hälsas hjärtligt välkommen till en presentation av den nya scenen och dess historia samt Ö2:s höstrepertoar på måndagen den 26 september. Efter presentationen bjuds du på en macka och något att dricka. Och trevligt sällskap! Antalet platser är begränsat, så skynda att boka!

Vad: En liten Scenpasskväll på Ö2:s nya scen på Bergsgatan 11.
När: Måndag 26 september kl. 18-19:30.
Var: Ö2 Scenkonsts nya scen på Bergsgatan 11 på Kungsholmen (f.d. Fria teatern) Se en karta här
Pris: Kostnadsfritt för Scenpassmedlemmar, men förbokning krävs.
Boka: Med epost till info@scenpass-stockholm.se
Tillgänglighet: Läs mer om tillgängligheten på Ö2 här

Bergsgatan 11 är en före detta katolsk kyrka som inretts till en intim teater, där det finns en liten scen och en mysig bar för pausumgänge. Och nu har Ö2 flyttat in med sin breda verksamhet och omfattande repertoar! De vill gärna presentera lokalen för Scenpass Stockholm och berätta lite om dess historia, om teaterns verksamhet och även visa några smakprov på kommande föreställningar. Vi får höra och se utdrag ur IGEN- en konsert med franska sånger med Marie Öhrn och Daniel Kyhlén och ur monologen Kontrabassaxen med Fredric Thurfjell.

Vi kallar det en liten Scenpasskväll på Bergsgatan – för antalet platser är bara 40 st. Så skynda, skynda att boka din plats!

Vi räknar med att du kommer om du har anmält dig. Du måste avboka avboka din plats om du får förhinder. Evenemanget är bara för medlemmar i Scenpass Stockholm. Det går dock jättebra att ta med sig en vän som köper scenpasskort på plats.

Hjärtligt välkommen! önskar styrelsen i Scenpass Stockholm & Ö2

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com