Kung mor på Teater Galeasen

Kung mor

Som alltid erbjuder Teater Galeasen spännande, nyskriven dramatik. Denna höst blir det pjäsen Kung mor av dramatikern och regissören Christina Ouzounidis och poeten Jenny Tunedal, som har premiär den 10 oktober. Och som alltid har du scenpassrabatt!

Vad: Kung mor 
Var: Teater Galeasen, Slupskjulsvägen 32, Skeppsholmen. Gå över bron, ta direkt till vänster, följ vattnet. Eller ta buss 65 från T-Centralen (mittemot Åhlens), som tar dig till Skeppsholmen. Resan tar tio minuter.
När: Hela spelperioden från 10 oktober. Se speldatum här
Pris: 285 kr (ord. pris 380 kr)
Boka: Du bokar via Teater Galeasens hemsida här. Scenpass finns som biljettalternativ. 

Kung mor utgår från Tunedals diktbok Rosor skador, en bok om en mor som försvinner allt längre in i glömskanKung mor utspelar sig i utkanten av tillvaron, i en tid efter diagnosen. Det handlar om att minnas och att glömma, om en mor och en dotter, om alla dessa figurer som dyker upp och försvinner, som trängs i ens liv eller på avdelningen eller kanske i ens sinne. Om att glömma de vi älskar, om att sluta känna igen oss själva och varandra. Vet vi någonting om kärlek då – eller mer än någonsin?

Läs mer här

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Vi talar om teater hösten 2023!

Välkommen att delta i teatercirkeln TALA OM TEATER, Scenpass Stockholms kostnadsfria studiecirkel som sker i samarbete med Vuxenskolan. En gång i månaden talar vi om teater vi

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: info(@)scenpass-stockholm.se