Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Unga Roma bjuder in till familjeföreställning på Dieselverkstaden

irena_foto_ny

Se Unga Romas föreställning Irena – ingen ängel på Dieselverkstaden den 16 november. Föreställningen spelas för alla från nio år och uppåt och handlar om Irena Sendler som räddade tusentals barn från Warszawas getto under andra världskriget. Det är fri entré för dig som är scenpassmedlem!

Vad: Irena – ingen ängel
Var: Dieselverkstaden, Nacka. Åk tvärbana till Sickla, eller buss från Slussen. Hitta dit.
När: Tisdagen den 16 nov kl. 18.
Pris: Gratis!
Boka: Du måste föranmäla dig via epost till anna@ungaroma.com. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
Längd: Föreställningen är 55 min. Ingen paus.

Irena – ingen ängel är baserad på en sann historia om Irena Sendler, som 1942-45 smugglade ut 2 500 judiska barn ur Warszawas getto. Med ofattbart mod och påhittighet riskerade hon och hennes kamrater sina egna liv för att rädda andras. Med sorg och dråplig komik, allvar och lek, musik och fantasi, berättar Irena – ingen ängel om medmänsklighet, handlingskraft och mod. Om att världen går att förändra. I regi av Daniel Goldmann, efter ett manus av Lotta Grut. Med Mikaela Hagelberg och Tobias Aspelin.

Läs mer om tillgänglighet på Dieselverkstaden här.

Foto Roland Hejdström.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com