Välkommen till genrep på Teater Tribunalen!

Fotbll i Jemen_TeaterTribunalen_1

Teater Tribunalen sätter i höst upp FOTBOLL I JEMEN av Jan Käll, i regi av Richard Turpin. En sann agenthistoria med shakespeareanska ambitioner – om när SÄPO skickade en asylsökande jemenit i döden på uppdrag av CIA. Handlingen rör sig mellan Jemen, Helsingfors, Stockholm och Washington DC, och vi får möta ett myller av gestalter och en intrig som utspelar sig på alla sociala nivåer. Du är inbjuden till ett genrep!

Vad: Genrep av FOTBOLL I JEMEN
Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, T-bara Zinkensdamm
När: Tisdag den 9 november kl 19
Pris: Gratis
Boka: Mejla till producent Hanna Melanton Appelfeldt: hanna@tribunalen.com. Erbjudandet gäller i mån av plats. Om du får förhinder måste du avboka din plats.

Föreställningen blir omfångsrik, med många roller över flera kontinenter, men med basen i det utsatta, delvis nysvenska par som försöker skapa sig en trygg tillvaro, men vars hela liv bokstavligen slås sönder av det internationella politiska rävspelet. Det blir sång och musik, och en stor ensemble bestående av både äldre proffs såväl som unga teaterhögskolepraktikanter. FOTBOLL I JEMEN produceras i samarbete med Östgötateatern.

Läs mer här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia