Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se TROJANSKORNA på Teater Sláva!

troja_Foto Rikard Björk

Teater Sláva erbjuder Scenpass Stockholms medlemmar att gå för halva priset på den nya, stora vuxenföreställningen TROJANSKORNA – efter Euripides Trojanskorna, i översättning av Agneta Pleijel och Jan Stolpe, i regi av Anna Azcárate.

Vad: TROJANSKORNA
Var: Teater Sláva/Tonsalen, Kyrkogårdsv. 2, Huddinge (12 min med pendeln från city. Hitta dit.
När: Lör 4 dec, fre 10 dec, lör 11 dec kl 19.
Pris: 90 kr för scenpassmedlemmar (ord pris 180 kr) 
Boka: Du bokar din bilejtt via den här länken
Kod vid bokning: Använd koden ”troja” när du bokar en biljett till ordinarie pris så dras halva priset från slutsumman.

TROJANSKORNA är ett genomkomponerat ensembleverk för en vuxen publik med nyskriven musik av Kefas Berlin, framfört på scen av åtta aktörer. Det är en berättelse där floskler och fåfänglig idealism blir avslöjade för vad de är: yta och dumhet. Det här är berättelsen som vi för alltid tycks tvingade att leva med, om krig och våld som en perpetuum mobile. I Anna Azcárate och Camilla Blomqvists bearbetning sätts fokus på människorna och relationerna. Frågorna som är eviga; sorg, förlust, smärta och vrede möter oss genom seklerna och ger både näring och motstånd.

Mer info här.  Läs mer om tillgänglighet på Teater Sláva här

Teater Sláva är en fysisk och musikbaserad teater som gör föreställningar, konserter och pedagogik fyllda med röst och rörelse för både barn och vuxna. Teater Sláva är en fri teatergrupp som funnits och odlat sin särart i 25 år. Uttrycket är fysisk totalteater där sång, text, rörelse och energi blandas samman i visuellt starka bilder. Teater Sláva finns i Tonsalen i Huddinge. Läs mer på www.teaterslava.org.

Foto Rikard Björk

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com