Se TROJANSKORNA på Teater Sláva!

troja_Foto Rikard Björk

Teater Sláva erbjuder Scenpass Stockholms medlemmar att gå för halva priset på den nya, stora vuxenföreställningen TROJANSKORNA – efter Euripides Trojanskorna, i översättning av Agneta Pleijel och Jan Stolpe, i regi av Anna Azcárate.

Vad: TROJANSKORNA
Var: Teater Sláva/Tonsalen, Kyrkogårdsv. 2, Huddinge (12 min med pendeln från city. Hitta dit.
När: Lör 4 dec, fre 10 dec, lör 11 dec kl 19.
Pris: 90 kr för scenpassmedlemmar (ord pris 180 kr) 
Boka: Du bokar din bilejtt via den här länken
Kod vid bokning: Använd koden ”troja” när du bokar en biljett till ordinarie pris så dras halva priset från slutsumman.

TROJANSKORNA är ett genomkomponerat ensembleverk för en vuxen publik med nyskriven musik av Kefas Berlin, framfört på scen av åtta aktörer. Det är en berättelse där floskler och fåfänglig idealism blir avslöjade för vad de är: yta och dumhet. Det här är berättelsen som vi för alltid tycks tvingade att leva med, om krig och våld som en perpetuum mobile. I Anna Azcárate och Camilla Blomqvists bearbetning sätts fokus på människorna och relationerna. Frågorna som är eviga; sorg, förlust, smärta och vrede möter oss genom seklerna och ger både näring och motstånd.

Mer info här.  Läs mer om tillgänglighet på Teater Sláva här

Teater Sláva är en fysisk och musikbaserad teater som gör föreställningar, konserter och pedagogik fyllda med röst och rörelse för både barn och vuxna. Teater Sláva är en fri teatergrupp som funnits och odlat sin särart i 25 år. Uttrycket är fysisk totalteater där sång, text, rörelse och energi blandas samman i visuellt starka bilder. Teater Sláva finns i Tonsalen i Huddinge. Läs mer på www.teaterslava.org.

Foto Rikard Björk

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia