Två pjäser på samma kväll på Kulturhuset Stadsteatern

Undkom_ensam

Välkommen till en kväll på Kulturhuset Stadsteatern med två korta pjäser av den hyllade dramatikern Caryl Churchill. Pjäserna UNDKOM ENSAM och TÄNK OM OM BARA är intensiva, politiska och samtidigt vardagsnära. Med Chatarina Larsson, Monica Stenbeck, Eva Millberg, Eva Ahlberg, Lars Lind, Natalie Minnevik och Anders Johannisson. I regi av Ole Anders Tandberg. Du har extra scenpassrabatt till utvalda datum om du bokar innan den 25 augusti.

Vad: UNDKOM ENSAM och TÄNK OM OM BARA
Var:
Kulturhuset Stadsteatern, Stora scenen
När: 6, 7, 8 & 15 september kl 19 samt 11 september kl 16.
Pris: 266 kr (ord. pris 395 kr). Du har 25 % rabatt.
Boka: Du bokar din biljett via den här länken. Välj aktuellt datum, rabatten är införd när du bokar. Erbjudandet avser utvalda föreställningar i mån av plats och är giltigt i en vecka, dvs t.om 25/8.
Längd: 1:20 h, ingen paus

UNDKOM ENSAM
Tre åldrande väninnors böljande samtal om livets vardagligheter. Efter fru Jarrets entré i trädgården blir diskussionerna mer intensiva. Kvinnornas allra mest privata smärtpunkter bubblar upp till ytan och konfronteras med groteska vittnesmål om makthavarnas exploatering av planeten vi bor på.

TÄNK OM OM BARA
En ensam änklings reflektioner på livets upplopp. Över det liv som inte kan levas om igen. Om den framtid som andra livsval hade gett oss. Om framtiden vi inte fick uppleva.TÄNK OM OM BARA hade urpremiär så sent som september 2021 på the Royal Court Theatre i London.

Caryl Churchill (född 1938) är en prisbelönad brittisk dramatiker som skrivit för teater, film och tv. Några av hennes mest välkända pjäser är CLOUD NINE, FAR AWAY och A NUMBER. 2010 valdes hon in i The American Theatre Hall of Fame. Läs mer om Caryl här.

Läs mer här.  Om tillgänglighet på Kulturhuset Stadsteatern här

Foto: Ida Borg.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia