Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Två pjäser på samma kväll på Kulturhuset Stadsteatern

Undkom_ensam

Välkommen till en kväll på Kulturhuset Stadsteatern med två korta pjäser av den hyllade dramatikern Caryl Churchill. Pjäserna UNDKOM ENSAM och TÄNK OM OM BARA är intensiva, politiska och samtidigt vardagsnära. Med Chatarina Larsson, Monica Stenbeck, Eva Millberg, Eva Ahlberg, Lars Lind, Natalie Minnevik och Anders Johannisson. I regi av Ole Anders Tandberg. Du har extra scenpassrabatt till utvalda datum om du bokar innan den 25 augusti.

Vad: UNDKOM ENSAM och TÄNK OM OM BARA
Var:
Kulturhuset Stadsteatern, Stora scenen
När: 6, 7, 8 & 15 september kl 19 samt 11 september kl 16.
Pris: 266 kr (ord. pris 395 kr). Du har 25 % rabatt.
Boka: Du bokar din biljett via den här länken. Välj aktuellt datum, rabatten är införd när du bokar. Erbjudandet avser utvalda föreställningar i mån av plats och är giltigt i en vecka, dvs t.om 25/8.
Längd: 1:20 h, ingen paus

UNDKOM ENSAM
Tre åldrande väninnors böljande samtal om livets vardagligheter. Efter fru Jarrets entré i trädgården blir diskussionerna mer intensiva. Kvinnornas allra mest privata smärtpunkter bubblar upp till ytan och konfronteras med groteska vittnesmål om makthavarnas exploatering av planeten vi bor på.

TÄNK OM OM BARA
En ensam änklings reflektioner på livets upplopp. Över det liv som inte kan levas om igen. Om den framtid som andra livsval hade gett oss. Om framtiden vi inte fick uppleva.TÄNK OM OM BARA hade urpremiär så sent som september 2021 på the Royal Court Theatre i London.

Caryl Churchill (född 1938) är en prisbelönad brittisk dramatiker som skrivit för teater, film och tv. Några av hennes mest välkända pjäser är CLOUD NINE, FAR AWAY och A NUMBER. 2010 valdes hon in i The American Theatre Hall of Fame. Läs mer om Caryl här.

Läs mer här.  Om tillgänglighet på Kulturhuset Stadsteatern här

Foto: Ida Borg.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com