Se en vacker och vemodig komedi i regi av Sissela Kyle

Tre lite äldre systrar

Den 29 september är det premiär för Riksteaterns föreställning TRE LITE ÄLDRE SYSTRAR av Sofia Fredén, i regi av Sissela Kyle. Det är alltså Anton Tjechovs Tre systrar som vi får möta igen – men nu är de en hel del år äldre. Riksteaterföreningen Söder om Söder bjuder in till två föreställningar 29-30 september på Årsta Folkets Hus Teater. Med ditt Scenpass bokar du biljetter med 20% rabatt. Passa på, endast 200 kr/biljett!

Vad: TRE LITE ÄLDRE SYSTRAR
Var: Årsta Folkets Hus Teater
När: 29-30 september kl 19
Pris: 200 kr
Boka: Boka din biljett via den här länken
Längd: 2 tim inkl. 20 min paus
Hitta: Hitta till Årsta Folkets Hus Teater via den här länken.
Tillgänglighet: För information om tillgänglighet på Årsta Folkets Hus Teater kontakta gärna riksteaterföreningen Söder om Söder: 0721 750 287 eller via epost

Många år har gått när vi återser de tre systrarna. De bor kvar i föräldrahemmet, tillsammans med vuxna brorsonen Bobik. Masja och Irina längtar efter att storasyster Olga snart ska gå i pension, för efter pensionen ska de äntligen leva! Systrarna planerar en fest, och efter festen ska de verkligen komma iväg till barndomens stad. Men i sista stund rasar allt. Vad är det egentligen som hindrar systrarna att ta steget?

De tre lite äldre systrarna reflekterar över frihetens villkor och möjligheter. Över minnet av ett minne. Och i en värld fylld av minnen, där är drömmarna, kärleken och rädslorna starkare än någonsin. Systrarna gestaltas av Maria Kulle, Jessica Liedberg och Siw Carlsson och som brorsonen ser vi Emil Almén.

Läs mer här

Foto: Sören Vilks.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia