Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Ett hett erbjudande från Unga Klara

brinn

Unga Klara firar att de går en glödande höst till mötes på sin scen vid Sergels torg och ger alla scenpassare möjlighet att gå två personer till priset av en på Unga Klaras stora satsning BRINN, med nypremiär den 3 september. BRINN är en nyskriven pjäs av Farnaz Arbabi och Elmira Arikan, i regi av farnas Arbabi, som senast var aktuell för stockholmspubliken med föreställningen CABARET på Dramaten. BRINN rekommenderas för alla från 15 år och uppåt – så passa på!

BRINN handlar om vänskap så stark att den är farlig. Tolv skådespelare står på scen och alla turas om att spela huvudrollerna Agni och Evvi som bor på ett hem för tonårsflickor. Tillsammans skapar de en fantasivärld med egna regler och en dag går de alldeles, alldeles för långt.

Vi får även möta tonåringarna Lucinda, Steff och Laura som bor på hemmet, samt vårdarna Anette, Sami och Pablo. Mitt i kaoset står utredarna Gunnar och Pamela som fått det omöjliga uppdraget att kartlägga vad som faktiskt hände den där dagen då elden förändrade allas liv.

Vad: BRINN
Var: Unga Klaras scen vid Sergels torg, i Kulturhuset Stadsteatern.
När:
Erbjudandet gäller föreställningarna som spelas mellan den 6-17 september. Föreställningen spelas tisdag-lördag, antingen kl 13:00 eller kl 19:00. Se spelplan här
Pris:
Du går två för en – ord. pris är 290 kr.
Boka:
Du bokar på Unga Klaras hemsida via den här länken. Ange koden BRINNKAMPANJ22 vid bokning för att erhålla rabatten! Rabatten avser den billigaste biljetten i bokningen. 

Längd: ca 2 tim och 30 min (inkl paus)
Tillgänglighet: Läs mer om tillgänglighet på Unga Klara här.

Läs mer om BRINN här.

Foto: Jenny Baumgartner.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com