Titti Grahl som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven till att börja med under våren. Vi hoppas att hon snart är frisk igen och önskar henne ett snabbt och gott tilfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår nya epostadress scenpass.stockholm(@)gmail.com

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm
Hanna, Mia, Margareta, Agneta, Diana, Bosse, Anna

TROJANSKORNA väntar på dig på Teater Sláva

Trojanskorna

I fina Tonsalen i Huddinge där Teater Sláva har sin hemmascen spelas TROJANSKORNA den 26 och 27 november. Euripides klassiska text är en berättelse om krig och våld som en perpetuum mobile. I Anna Azcárate och Camilla Blomqvists bearbetning sätts fokus på människorna och relationerna. Du har scenpassrabatt!

Vad: TROJANSKORNA
Var:
Teater Sláva/Tonsalen, Kyrkogårdsvägen 2, Huddinge. Närmaste pendelstågstation är Huddinge Station. Karta
När:
26-27 november kl 19.  Se speldatum här
Pris: 135 kr (ord. pris 180 kr)
Boka:
Du bokar via den här länken. Scenpass finns som biljettalternativ. 
Tillgänglighet: Läs om tillgängligheten på Teater Sláva/Tonsalen här

Teater Sláva har under drygt 25 år förvaltat och utvecklat det koriska ensemblespelet. I föreställningar för barn och vuxna, i den fysiska träningen som ligger till grund för det sceniska språket och inte minst i det särpräglade röstarbetet. Teater Slávas TROJANSKORNA är ett genomkomponerat ensembleverk för vuxen publik med nyskriven musik av Kefas Berlin, framfört av den åtta aktörer starka ensemblen. Frågorna som är eviga; sorg, förlust, smärta och vrede möter oss genom seklerna och ger både näring och motstånd.

Läs mer här. Se en trailer här

Foto: Rikard Björk

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com