Titti Grahl som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven till att börja med under våren. Vi hoppas att hon snart är frisk igen och önskar henne ett snabbt och gott tilfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår nya epostadress scenpass.stockholm(@)gmail.com

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm
Hanna, Mia, Margareta, Agneta, Diana, Bosse, Anna

Luciafirande med Stockholm Singers

Luciagalan

Börja planera för jul – fixa biljetter till den mycket populära Luciagalan i Stockholm Waterfront redan nu! Du får uppleva Stockholm Singers tillsammans med Adolf Fredriks Musikklasser och Lilla Akademien. Bo Aurehl är dirigent och programvärd. Som scenpassmedlem har du 100 kr rabatt.

LUCIAGALAN är en klassisk och traditionell luciakonsert, med luciaprocessioner såväl på scen som på läktaren, därtill vacker julmusik och lekfulla inslag. Galan äger rum på Stockholm Waterfront, mitt i city, en ombonad och modern konsertmiljö med sköna stolar, fri sikt och utmärkt ljud. Välkommen till en stor och njutbar Luciakonsert av klassiskt slag.

Vad: LUCIAGALAN
Var: Stockholm Waterfront, Klarabergsviadukten
När: Söndag 11 december kl. 14 och kl. 17.30
Pris: Biljetterna för Scenpass Stockholm kostar 315 kronor på Nedre läktaren (parketten) och 250 kronor på Övre läktaren. Ordinarie priser är 415 kr respektive 320 kr.
Boka: Beställ dina rabatterade biljetter via den här länken. Ange kampanjkoden Scenpass2022 i högerspalten under rubriken ”Om du har en kampanjkod, använd den här” – så kommer de rabatterade biljetter upp.
Längd: c:a 80 minuter.
Tillgänglighet: Läs om tillgängligheten på Stockholm Waterfront här

Läs mer här

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com