Luciafirande med Stockholm Singers

Luciagalan

Börja planera för jul – fixa biljetter till den mycket populära Luciagalan i Stockholm Waterfront redan nu! Du får uppleva Stockholm Singers tillsammans med Adolf Fredriks Musikklasser och Lilla Akademien. Bo Aurehl är dirigent och programvärd. Som scenpassmedlem har du 100 kr rabatt.

LUCIAGALAN är en klassisk och traditionell luciakonsert, med luciaprocessioner såväl på scen som på läktaren, därtill vacker julmusik och lekfulla inslag. Galan äger rum på Stockholm Waterfront, mitt i city, en ombonad och modern konsertmiljö med sköna stolar, fri sikt och utmärkt ljud. Välkommen till en stor och njutbar Luciakonsert av klassiskt slag.

Vad: LUCIAGALAN
Var: Stockholm Waterfront, Klarabergsviadukten
När: Söndag 11 december kl. 14 och kl. 17.30
Pris: Biljetterna för Scenpass Stockholm kostar 315 kronor på Nedre läktaren (parketten) och 250 kronor på Övre läktaren. Ordinarie priser är 415 kr respektive 320 kr.
Boka: Beställ dina rabatterade biljetter via den här länken. Ange kampanjkoden Scenpass2022 i högerspalten under rubriken ”Om du har en kampanjkod, använd den här” – så kommer de rabatterade biljetter upp.
Längd: c:a 80 minuter.
Tillgänglighet: Läs om tillgängligheten på Stockholm Waterfront här

Läs mer här

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia