Titti Grahl som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven till att börja med under våren. Vi hoppas att hon snart är frisk igen och önskar henne ett snabbt och gott tilfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår nya epostadress scenpass.stockholm(@)gmail.com

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm
Hanna, Mia, Margareta, Agneta, Diana, Bosse, Anna

LUMOR spelar BLUE AIR på Orionteatern

BlueAir1

Nu kan du se BLUE AIR på Orionteatern den 19-26 november. Pjäsen är skriven av Paula Stenström Öhman och regisseras av Oskar Thunberg, båda från scenkonstgruppen LUMOR. Föreställningen blev unisont hyllad då den spelade på Örebro Teater 2019. Du bokar biljett med scenpassrabatt!

Under de senaste tio åren har antalet sjukskrivningar till följd av utmattning och depression skjutit i höjden. Hyllade dramatikern Paula Stenström Öhman tar sig an ämnet i BLUE AIR, som är en närgången djupdykning i svensk psyksjukvård. 

Vad: BLUE AIR
Var: Orionteatern, Katarina Bangata 77. Läs mer om hur du hittar till teatern här.
När: 19-26 november. Se speldatum och tider här
Pris: 285 kr (ord. pris 350 kr)
Boka: Du bokar via den här länken med rabattkoden ”Scenpass”. Du bokar som att du skulle boka en biljett till ordinarie pris och skriver in kampanjkoden i sista steget i bokningen innan betalning. Klicka på ”Lägg till”.
Tillgänglighet: Kontakta gärna Orionteatern om tillgängligheten på teatern här

Under en sommar rasar en förtvivlad saknad i Rita. Hon slutar sova, sköta sitt arbete och ta hand om sin son Sammy. Folk blir obekväma och nervösa. Vad är det som har hänt? Har Rita blivit galen? Och vem är Valentin? På ortens psykiatriska klinik träffar Rita andra som också tappat fotfästet…

”Det är lika bra att säga det direkt: det här är teater när den är som bäst!” – Nerikes Allehanda

Läs mer här

Foto: Kicki Nilsson/ICON

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com