Titti Grahl som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven till att börja med under våren. Vi hoppas att hon snart är frisk igen och önskar henne ett snabbt och gott tilfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår nya epostadress scenpass.stockholm(@)gmail.com

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm
Hanna, Mia, Margareta, Agneta, Diana, Bosse, Anna

Teatr Weimar gästspelar med MILLENIALS på Ö2

Millennials

Den 11-15 november gästspelar Teatr Weimar på Ö2 med föreställningen MILLENNIALS, en föreställning som beskrivs som ”ett öppet sår fylld av humor, kärlek och nattsvart ångest”. Teatr Weimar är en fri grupp med bas i Malmö och detta är deras första premiär i Stockholm. Du har scenpassrabatt!

Vad: MILLENIALS
Var:
Ö2 Scenkonst på Bergsgatan 11. Närmaste t-bana är Rådhuset. Karta
När:
11-12 november kl. 19, 13 november kl. 16, 14-15 november kl. 19.  Se speldatum här
Pris: 175 kr (ord. pris 240 kr)
Boka:
Du bokar via den här länken till Ö2:s hemsida. Scenpass finns som biljettalternativ. 
Tillgänglighet: Läs om tillgängligheten på Ö2 här.

MILLENNIALS utspelar sig här och nu i en lägenhet någonstans i Sverige. Två systrar på besök hos sin psykiskt sjuka mamma försöker hantera klimatkris, massutrotning av djuren, det närvarande kriget i Europa och hela mänsklighetens förtvivlade ensamhet. Under mötet söker dom svar på livets stora frågor: vad är det för mening att arbeta egentligen? Kommer det kapitalistiska systemet och patriarkala ordningen äntligen att kollapsa? Vilken hudkräm förhindrar finnar när man har mens? Text och regi av Jörgen Dahlqvist.

Teatr Weimar är ett kollektiv från Malmö som startades 2003. Gruppen arbetar undersökande med samtida multimedial scenkonst. Deras föreställningar har gästspelat både inom Sverige och internationellt. Föreställningen är en del av Ö2 Scenkonsts residens.

Läs mer här

Foto: Teatr Weimar

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com