Se Amer Hlehel på Årsta och Bagarmossens Folkets hus

Hoota

Hur mycket är vi egentligen beredda att offra för att rädda oss själva och våra nära och kära? HOOTA är en gripande pjäs om människans kreativa förmåga att överleva. Amer Hlehel, en av arabvärldens främsta skådespelare, är tillbaka i Stockholm med gästspel i Årsta och Bagarmossen. Du har scenpassrabatt!

Vad: HOOTA
Var: Årsta Folkets Hus Teater & Bagarmossens Folkets hus
När: Den 10 november kl. 19 på Årsta Folkets hus Teater och den 11 november kl. 19 på Bagarmossens Folkets Hus.
Pris: 80 kr (ordinarie 120 kr)
Boka: Du bokar via Riksteaterföreningen söder om Söders hemsida här. Scenpass finns som biljettalternativ.
Språk: 10 november spelar pjäsen på arabiska och textas till svenska. 11 november spelar pjäsen på engelska och textas till svenska.
Tillgänglighet: Se respektive hemsidor för mer info om tillgänglighet: Årsta Folkets hus och Bagarmossens Folkets hus.

Amer Hlehel kallas ofta för skådespelarnas skådespelare. Som en av arabvärldens främsta har han en otrolig förmåga att fängsla sin publik med ord, minspel och energi. Under sin internationella succéturné med TAHA (2020) tog han publik och recensenter med storm. I HOOTA spelar Hlehel den ödmjuke och godhjärtade Bassel. När inbördeskrig bryter ut tvingas Bassel ut på jakt efter sin försvunna bror. I HOOTA lyfts en obekväm sanning – hur vi kompromissar med vår medmänsklighet och moral för att själva överleva och rädda de som står oss närmast.

Läs mer här

Foto: © Amer Hlehel

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia