Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se AMOUR på Klarascenen med scenpassrabatt

amour_

Den 4 december har föreställningen AMOUR med Marika Lindström och Niklas Falk i huvudrollerna premiär på Klarascenen på Kulturhuset Stadsteatern. Föreställningen baseras på en film av Michael Haneke och regissören Kjersti Horn behåller det filmiska i sin tolkning. Boka senast den 15 december!

Vad: AMOUR
Var: Kulturhuset Stadsteatern, Klarascenen
När: 8 dec kl 19, 9 dec kl 19, 10 dec kl 19, 14 dec kl 19, 15 dec kl 19, 16 dec kl 19, 30 dec kl 19, 4 jan kl 19, 5 jan kl 19, 6 jan kl 16. Se erbjudandet på teaterns hemsida.
Pris: Gå 2 betala för 1 (ord. pris 325 kr)
Boka: Gå in på Kulturhuset Stadsteaterns hemsida. Klicka på KALENDER OCH BILJETTER i högra hörnet Klicka på KAMPANJER. Ange KAMPANJKOD AMOURS klicka på FORTSÄTT och följ instruktionerna. Erbjudandet gäller vid mån av plats på utvalda föreställningar vid bokning senast 15/12-2021. Rullstolsplats bokas via kundtjänst på 08-506 20 200.

Det äldre paret Ann och Georg har älskat varandra hela livet. När Ann får en stroke lovar Georg att han ska vårda henne. Men vad händer med kärleken när den man älskar blir en annan? När Michael Hanekes Oscarsbelönade film Amour sätts upp på scenen skildras kärleken i bländande ljus och djupaste mörker.

Publikröster:”Skådespeleriet var fantastiskt och vi beundrade kamerateamets prestation.”
”En fantastisk föreställning som berörde oss mycket.”

Läs mer här.

Foto: Andrea Grettve.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com