Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se PANG BOOM KRASCH på Teater Tribunalen

Pang-Bom

Välkommen till en operamusikal om glödande visioner, mörka kval och den odödliga succén Glada Änkan. PANG BOOM KRASCH – EN ÄNKA FÖDS är ett musikaliskt möte mellan dåtid och nutid, efter en idé av Jonas Nerbe. Här handlar det om människorna bakom succén, hur upphovsmännen tillsammans med teaterns skådespelare, mot alla odds, drev  Glada änkan till premiär. Du har scenpassrabatt, såklart!

Vad: Frigruppen SthlmsMusikTeater presenterar PANG BOOM KRASCH – EN ÄNKA FÖDS.
Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92, T-bana Zinkensdamm. Buss 4 eller 66.
När: 19 – 29 april 
Pris: 250 kr (ord. pris 420 kr). 
Kampanjkod: krasch
Boka: Du bokar din biljett på Tribunalens hemsida här. Skriv in rabattkoden ”krasch” efter att du tryckt ”Reservera mina platser”. 
Övrig info: Foajén öppnas en timme innan föreställningen med servering. Obs: Det förekommer rök och teatercigaretter i föreställningen.
Missa inte heller samtalen efter föreställningen – du är välkommen att stanna kvar och delta i samtalet och lyssna:
28 april – Pierre Schori, politiker, diplomat och författare.
29 april – Birger Schlaug, debattör, författare och tidigare språkrör för Miljöpartiet.

Det här är inte musik”, skrek teaterdirektören och höll för öronen när musiken till Glada änkan presenterades för honom för första gången. Året var 1905 och männen bakom den blivande världssuccén uppmanades att lämna Theater an der Wien.

Vi vet ju hur det gick med den saken: Våren 1906 slog den på allvar igenom i Berlin och blev en stilbildande succé över hela världen. I den här nyskivna operamusikalen är Andrea Tarrodis nykomponerade musik en brygga till den klassiska och välkända musiken från Glada änkan av Franz Lehàr. Ett sällsamt musikaliskt möte mellan dåtid och nutid efter en idé av Jonas Nerbe och med text av Andreas Boonstra. För regin står Eva Staaf.

”Ensemblen är full av espri. Det är fullt av glädje här.
SVT Kulturnyheter

”I periferin skymtar samhällsutvecklingen och förra sekelskiftets förändrade syn på alltifrån evolution till sexualitet och konstnärliga ideal.”  DN – Johanna Paulsson

Läs mer här

Foto: ©️Steff

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com