Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Försommarfestival på Teater Tribunalen 17-28 maj

GAN-1024x683-1

Det här får du inte missa! Teater, performance, rollspel, konsert, föreläsning, dans, kabaré, samtal… och till nästan allt är det fri entré. Teater Tribunalens festival har blivit en kär och återkommande tradition. Här blandas allsköns musik-, tal- och scenkonst, både finkultur och antikonst – till ett utbud som inte låter sig beskrivas. Gå in på Tribunalens hemsida och titta på programmet här!

Står det inget om biljetter så är det fritt inträde som gäller. Om du inte vill chansa så går det utmärkt att boka biljett i förväg på 08 849433 eller biljett@tribunalen.com. Schemat för Tribunalens festival 2 VECKOR I MAJ – en scenkonstfestival som pågår 17-28 maj, är verkligen späckat. Klicka på länken nedan och se själv!

Klicka här för att läsa mer!  

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com