Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se MIN PAPPAS ÖGON med oss på Ö2 den 15 maj och stanna på samtal efteråt!

livet bitch

Ö2scenkonst gör en samproduktion med Livet Bitch! som handlar om relationen mellan far och dotter, och en resa till andra sidan jorden i ett försök att rädda faderns syn. Du har scenpassrabatt och är hjärtligt välkommen till ett samtal efter matinén söndag den 15 maj!

Ni som var med på samtalet på Ö2 i november förra året vet hur intressant det var att höra när Johanna Thor och Grete Havnesköld berättade om verksamheten Livet Bitch! Scenkonst. Nu är vi väldigt nyfikna på att se och höra om den nya föreställningen!

Vad: MIN PAPPAS ÖGON – med efterföljande samtal den 15 maj.
Var: Ö2, Katarina Bangata 80. Regionen utför arbeten i Blecktornsparken, så nu har Ö2 sin entré på Katarina Bangata. Mittemot Orionteatern. Buss 76 stannar utanför, hållplats Ljusterögatan. Karta.
När: 9 maj-15 maj. Efterföljande samtal den 15 maj! Se hemsidan för exakta speldatum.  
Boka: Du bokar via den här länken. Scenpass finns med som ett biljettalternativ. Du har rabatt alla speldatum.
Pris: 175 kr med scenpassrabatt (ord.pris 240 kr)
Samtal: Efter föreställningen söndag den 15 maj (som börjar kl 16 och slutar c:a 17:30) stannar vi kvar för ett samtal (c:a 45 min) med flera av de inblandade i föreställningen. Scenpass Stockholm bjuder på kaffe, läsk och snacks. Vi uppskattar verkligen om du hör av dig med besked om du vill komma på samtalet! Mejla till info@scenpass-stockholm.se. Och om du bara vill komma på samtalet går det också bra att mejla till samma adress.

MIN PAPPAS ÖGON är ett magisk-realistiskt kammarspel om längtan efter gudomligt ingripande när inget annat återstår. Om livslånga hemligheter och om ett, eller till och med två, uteblivna underverk. Vi följer Helena och hennes pappa som i ett försök att bota hans blindhet, ger sig iväg på en healingresa till andra sidan jorden. De dras båda in i andarnas värld i jakten på ett mirakel. Men snart inser båda att det är något annat än ögonen som måste läkas. I tillbakablickar, eller kanske framtidsvisioner, möter vi också en ung flicka som tvingar Helena att ställa sin egentliga fråga.

Manus: Rebecka Cardoso. Regi: Olle Jernberg. Medverkande på scen: Hans Sandquist, Rebecka Cardoso, Ebba Mäntynen och Noor Al-Sanatee.

Livet Bitch! Scenkonst producerar nyskriven dramatik, både åt sig själva och andra, med fokus på en ung publik. Med nyskriven dramatik har Livet Bitch! Scenkonst under flera år verkat för att tjej- och kvinnoidentifierade berättelser ska ha en självklar plats i det sceniska rummet. Livet Bitch! är baserade i Södertälje.

Läs mer här.

Läs mer om tillgängligheten på Ö2 här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com