Titti Grahl som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven till att börja med under våren. Vi hoppas att hon snart är frisk igen och önskar henne ett snabbt och gott tilfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår nya epostadress scenpass.stockholm(@)gmail.com

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm
Hanna, Mia, Margareta, Agneta, Diana, Bosse, Anna

LEVE COMMUNEN! på Teater Tribunalen – specialerbjudande

communen

Nu har du möjlighet att uppleva något alldeles särskilt på Teater Tribunalen! Kanske tllsammans med barn eller barnbarn? Det riktar sig till dig som gillar rollspel, men också till dig som är intresserad av rollspel och vill veta mer. Eller till dig som är intresserad av nya former av teater!

LEVE COMMUNEN! – är ett improviserat rollspel om Pariskommunen 1871. Premiären blev uppskjuten en vecka, men nu så! Passar alla åldrar från 12 och uppåt.

Vad: LEVE COMMUNEN!
Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, T-bana Zinkensdamm.
När: Du har Scenpass specialpris/erbjudande fredag 13 maj kl 19, lördag 14 maj kl 14, måndag 16 maj kl 19. Spelas t.o.m. den 16 maj. Se speldatum här
Pris: 100 kr
Boka: Du bokar en plats genom att mejla verksamhetsledare Hanna Melanton-Appelfeldt:  hanna@tribunalen.com.
Längd: C:a 3 timmar. 

”Imponerande och originellt!” Aftonbladet

Fyra skådespelare improviserar fram ett drama om kamp, kärlek, hopp och förtvivlan under de 72 dagar 1871 då Paris invånare genomlevde det jublande hoppet i början av den ”den första proletära revolutionen”, och det oundvikliga, blodiga slutet på den. Allt i form av ett rollspel komplett med slumpade val, ett intrikat regelverk och oförutsedda vändpunkter.

Föreställningen är inspirerad av bordsrollspel, och initierad av Mattias Redbo som är skådespelare och rollspelare. Han medverkar bl.a. i podden Sweden Rolls, som 2021 utsågs till världens bästa rollspelspodd.

Läs mer här. Läs mer om tillgänglighet på Teater Tribunalen här

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com