Se Malmö Dockteater på Ö2 Södermalm

malmö dockteater_foto Sandra Haraldsen

I en hommage till Dante, Strindberg, Fellini och Minimello är INFERNO en dockteaterföreställning om ett lågintensivt sammanbrott. Nu kommer hyllade Malmö Dockteater till Stockholm och Ö2 Södermalm med 6 föreställningar av INFERNO! Du har scenpassrabatt.

Enrico är en respekterad teaterregissör som nyligen fyllt 42. Han förväntas komma in med ett nytt manus men han har tappat inspirationen. Det som tidigare verkat självklart och meningsfullt känns plötsligt främmande. Inkvarterad på ett lägenhetshotell i Malmö försöker han fly från en själslig och konstnärlig kris, men mellan de obesvarade sms:en tränger sig en annan verklighet på.

Vad: INFERNO – MALMÖ DOCKTEATER
När: 19-25 november
Var: Ö2scenkonst Södermalm, Götgatan 73 (f.d. Boulevardteatern)
PRIS: 200 kr (ord. pris 280 kr)
BOKA: Scenpass finns med som biljettalternativ när du bokar via teaterns hemsida här.

Malmö Dockteater fortsätter att uppfinna sin egen dockteater för vuxna. I en lek med verkligheten och vardagen återskapar de bekanta miljöer och situationer – mataffärer, videomöten, tågresor, porrfilmer, sporthallar, hotellrum. Av Erik Holmström, som också medverkar tillsammans med Henrik Svalander och Johanna Svensson.

Läs mer. 

Gå gärna in och se allt annat som bjuds på Ö2 Södermalm och Ö2 Kungsholmen här.

Bilden: Foto Sandra Haraldsen.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia