Fira Dramalabbet som fyller 25 

dramalabbet

Dramalabbet fyller 25 år och firar med en jubileumsfest och du är bjuden. Lördag 25 november är det firande på Tegelscenen i Hökarängen med fokus på barn och unga och på söndag den 26 november är du välkommen till Teater Galeasen. Det blir samtal, teater, läsningar och mycket mer. Välkommen!  

Lördag 25 november är vi på Dramalabbets hemmascen Tegelscenen i Hökarängen. Hitta dit. Fokus är på skapande för barn och unga och det bjuds på HÖKISSAGOR med Presens Impro – en improviserad barnföreställning. Vi får höra en läsning av en pjäs för unga. Det blir fiskedamm, ansiktsmålning och disco för de yngsta. Välkommen från kl 9:30! Biljettpris: 100 kr. Boka din biljett här.

Söndag den 26 november håller vi till på Teater Galeasen på Skeppsholmen från kl 15:30. Det blir panelsamtal om nyskriven dramatik igår, idag och i morgon med Isabel Cruz Liljegren dramatiker & styrelseledamot i Dramatikerförbundet, Hedda Krausz Sjösgren, förlagschef på Colombine Teaterförlag, Rikard Lekander, konstnärlig ledare på Örebro Teater och Olof Hansson, regissör & konstnärlig ledare för Stadsteatern Vällingby. Vi bubblar och babblar vidare och avslutar dagen med ett samtal om Dramalabbet med Martin Gejier, Lisa Linder, Ellen Lindhagen, Ella Rudfeldt, Olle Eriksson, Dag Thelander och Emma Behrendtz. Från 18:30 är det fest. Välkommen! Det är fri entré, men förbokning krävs. Boka biljett här.

Läs mer.

Bilden: Dramalabbet.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia