Se en dansant dokuföreställning på Dramaten

Sören Vilks

LIV DÖD SEX POP är som en dråplig, dansant och dödsallvarlig popsång. En drömsk dokumentär dystopi, om livet och döden, möjligheter och hinder, baserad på de medverkandes egna berättelser. Du har 50% scenpassrabatt!

En tunnelbanevagn har kraschat in på Dramatens stora scen och livets förväntningar frontalkrockar med verkligheten. ”Plats på scen!” ropar någon. Men vem kommer ens in på teatern, i tunnelbanan eller över torget?

Vad: LIV DÖD SEX POP
Var: Dramaten Stora scenen
När: 17 dec-26 feb 2022
Pris:  170 kr (ord pris 340 kr)
Boka: Du bokar via Dramatens hemsida via den här länken. Använd koden SCENPASS för att ta del av 50% rabatt på samtliga datum framöver i Dramatens kalendarium.
Längd: 1 tim 20 min

Dramatens ensemble förstärks här med fem medverkande, bland andra Uje Brandelius, flerfaldig guldbaggevinnare med filmen Spring Uje spring, skådespelaren Maria Wärme och dansaren Sindri Runudde. Uppsättningen är skapad av regissören och koreografen Tove Sahlin, dramatikern Malin Holgersson, scenografen Josefin Hinders och kompositören Malin Dahlström (från Niki & The Dove)

”Det är snyggt, stort, enkelt, varmhjärtat och just så krångligt, komplext och udda som det triviala oftast visar sig vara.” EXPRESSEN

För mer info om tillgänglighet på Dramaten se här.  Läs mer om föreställningen här

Foto Sören Vilks

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Hösttips!

LEKQUIEM – Konsert med 100 barn som dansar till Mozarts Requiem Kom och upplev hur över 100 barn i låg- och mellanstadieåldern tar sig an

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: info(@)scenpass-stockholm.se