Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Kristina Lugns TANT BLOMMA på Ö2

Tant Blomma webb_Kevin Chang

Kristina Lugn hade en fantastisk förmåga att med humor och precision beskriva tillvarons eviga frågor; livet, kärleken, ensamheten och döden. Ö2 Scenkonst presenterar nu TANT BLOMMA i regi av Franciska Löfgren. Du har scenpassrabatt!

Tant Blomma, en medelålders kvinna, är dagmamma till en högfungerande bebis. Men kan inte bebisens mamma komma snart? Tant Blomma vill ut och dansa! 

Vad: TANT BLOMMA
Var: Ö2, Katarina Bangata 80, mitt emot Orionteatern. Ö2 ligger på baksidan av huset – mot Stora Blecktornsparken. 
När: 7-16 januari 2022
Pris: 175 kr (ord pris 240 kr)
Boka: Du bokar på Ö2:s hemsida via den här länken. Scenpass finns som ett av prisalternativen.

TANT BLOMMA handlar om två människor som upplever sin tillvaro begränsad. De kämpar var och en på sitt sätt för att förändra sina liv bortom sin både påtvingade och självvalda ensamhet. Detta drama som kom ut 1993, känns idag mer aktuell än någonsin. TANT BLOMMA visar hur mycket vi människor behöver varandra, och att gemenskap och hälsa är de viktigaste sakerna i livet. Eller är det att träffa någon?

”Jag var en blomma. Jag blev en tant.
Jag börjar undra om det är sant.
Att jag är glad, fast jag skrattar jämt?
Ack, kära dagbarn – är jag ett skämt”

Läs om tillgängligheten på Ö2 här. Läs mer om föreställningen här.

Foto Kevin Chang

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com