Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

MIN VÄN FASCISTEN gästspelar på Playhouse Teater

Min vän fascisten_besk_mer

Passa på att se en musikteaterkomedi under jul och nyår! MIN VÄN FASCISTEN, av Klas Abrahamsson och Erik Gedeon, gästspelar på Playhouse Teater 30 december-4 januari. Som scenpassmedlem har du 30 % rabatt.

I MIN VÄN FASCISTEN har barnen i Bullerbyn, sinnebilden av det trygga Sverige, vuxit upp och blivit medelålders. Olle, Anna, Lisa, Britta, Bosse och Lasse är en genomskärning av Sverige idag. Kerstin är tyvärr inte med, hon är på behandlingshem.

Vad: Musikalen MIN VÄN FASCISTEN 
Var: Playhouse Teater, Drottninggatan 71A, t-bana Hötorget.
När: 30 december kl. 19, 31 december kl 14 och 2, 3, 4 januari kl. 19.
Pris: 292 kr (ord. pris 395 kr)
Boka: Du bokar din biljett via den här länken. Klicka i rutan ”Jag vill använda en kampanjkod”. Använd koden SCENPASS21.
OBS – begränsat antal platser per föreställning.

Vännerna träffas för den årliga kräftskivan. Deras idag skilda åsikter om Sverige, blandat med personliga tillkortakommanden och oförrätter, leder till öppna konflikter. När en objuden gäst plötsligt ansluter tvingas de att själva formulera sig om livet och politiken. I den här musikteaterkomedin med det uppseendeväckande namnet, bjuds det på kuplettsång, reagge, rock och bossa. MIN VÄN FASCISTEN skapades av Klas Abrahamsson och Erik Gedeon 2012.  

Frida Bergh är regissör. Medverkade skådespelare är Reuben Sallamander, Frida Bergh, Thérèse Andersson Lewis, Åsa Bergh, Niklas Löjdmark Chressman, Anders ”Butta” och Teodor Wennö. Kapellmästare är Johan Mörk.

Läs mer om föreställningen här.  För tillgänglighet på Playhouse Teater se här

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com