Titti Grahl som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven till att börja med under våren. Vi hoppas att hon snart är frisk igen och önskar henne ett snabbt och gott tilfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår nya epostadress scenpass.stockholm(@)gmail.com

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm
Hanna, Mia, Margareta, Agneta, Diana, Bosse, Anna

Se danskompaniet Avart på Fri Scen

download-1_press_1200

FLOCKEN – POLARE I PANDEMI är en laddad, livskraftig och berörande dansföreställning om våra tankar runt avstånd och närhet där danskompaniet Avart leker med tabun och saknad av fysisk kontakt under pandemin. Vad händer med flockmänniskan i en solitär miljö?

Vad: FLOCKEN – POLARE I PANDEMIN
Var: Kulturhuset Stadsteatern / Fri Scen
När: Tors 24 nov kl. 19, fre 25 nov kl. 19, lör 26 nov kl. 18, sön 27 nov kl. 16.
Pris: 100 kr (ord. pris 200 kr)
Boka: Du bokar via den här länken. Alla biljetter kostar 100 kr. 
Tillgänglighet: Läs om tillgängligheten på Kulturhuset Stadsteatern här

Fyra dansare undersöker de nya gränserna som skapats runt närhet, avstånd, fysisk beröring samt de bestående behov vi fortfarande har kvar. Danskompaniet Avart utgår från vardagliga fysiska företeelser som har förändrats på väldigt kort tid under pandemin. Baserat på enkätsvar och fysiska workshops med 180 unga människor i Värmdö kommun hösten 2020 har kompaniet gjort en föreställning, som inte kunnat spelas förrän nu.

Läs mer här

Foto: Håkan Schüler.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com