Titti Grahl som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven till att börja med under våren. Vi hoppas att hon snart är frisk igen och önskar henne ett snabbt och gott tilfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår nya epostadress scenpass.stockholm(@)gmail.com

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm
Hanna, Mia, Margareta, Agneta, Diana, Bosse, Anna

Se TID FÖR GLÄDJE på Dramaten för halva priset

tidfo-rgla-dje_cover_KlaraG

TID FÖR GLÄDJE är en pjäs om nya och gamla relationer, om sorg och saknad, om att få barn eller inte, om att kämpa eller försvinna. Nu får du som scenpassmedlem gå för halva priset på denna pjäs av den norska dramatikern Arne Lygre, i regi av franske regissören Stéphane Braunschweig – som hade urpremiär i Oslo i år och fick lysande recensioner.

En kvinna har hittat en perfekt begravningsplats åt sig själv. Nu vill hon visa den för sina vuxna barn. Men bara dottern dyker upp. Sonen verkar vara försenad. På kyrkogården rör sig också en granne, hans exfru och ett sällskap som just förlorat en anhörig. Medverkande skådespelare är bland andra Lena Endre och Shanti Roney.

Vad: TID FÖR GLÄDJE
Var: Dramaten, Lilla scenen.
När: Föreställningarna 18 november – 30 december. Se mer här
Pris: 185 kr (ord. pris 370 kr)
Boka: Du bokar via Dramatens hemsida här. Du bokar som att du skall boka en biljett för ordinarie pris och fyller i koden SCEN50 i sista steget innan betalning.
Tillgänglighet:
Läs mer om tillgängligheten på Dramaten här.

Arne Lygre är en norsk dramatiker som spelas flitigt runt om i hela världen, hyllad för sin förmåga att med enkla medel och välskriven dialog skapa starka situationer och ta upp stora existentiella frågor. Den franske regissören Stéphane Braunschweig, teaterchef för Odéon-Théâtre de l’Europe i Paris, har i hemlandet satt upp flera av Arne Lygres pjäser med stor framgång och är en starkt bidragande faktor till Lygres internationella framgång.

Läs mer här

Missa inte heller Dramatens KÖP TIDIGT-RABATT som gäller vissa av vårens föreställningar: Köp biljetter innan 30 november och få 20% rabatt! Ange rabattkoden våren2023 i köpflödet på dramaten.se för att aktivera erbjudandet. Erbjudandet gäller: Maktens diskreta charm, Mefisto, Stormen, Körsbärsträdgården, M/S Tiamantti, Vox humana och Den stora skrivboken

Bilden: Foto av Klara G.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com