Robert Broberg på Kulturhuset Stadsteatern

Roberts Broberg-och dalbana
Stora Scenen
Kulturhuset Stadsteatern 2021

Kulturhuset Stadsteatern erbjuder extra rabatt till scenpassare som vill komma och titta på ROBERT BROBERG- OCH DALBANA på teaterns Stora scen i höst. 

Under mer än fyrtio års tid var Robert Broberg en oerhört folkkär artist som drog fulla hus på konserter, shower och turnéer. I perioder då allt kändes möjligt stod kärleken i fokus med låtar om Ingela och andra tjejer, då var livet på topp. Andra gånger var det totalt mörker. I Jonna Nordenskiölds nyskrivna musikteaterföreställning får vi följa med på Robert Brobergs musikaliska resa genom livet, en Broberg-och-dalbana!

Vad: ROBERT BROBERG- OCH DALBANA
Var:
Kulturhuset Stadsteatern, Sergels torg, Stora scenen
När: Utvalda föreställningar som hittar när du klickar på erbjudandet nedan.
Pris: 375 kr (ord. pris 535 kr)
Boka: Gå in på Kultuhuset Stadsteaterns hemsida här. Klicka på KALENDER OCH BILJETTER i högra hörnet. Klicka på KAMPANJER. Ange kampanjkoden RBSCEN. Klicka på FORTSÄTT och följ instruktionerna.
OBS! Du måste boka senast 31 oktober. Erbjudandet gäller i mån av plats på de föreställningar som du hittar via länken. Barn- och ungdomspriset 150 kr bokas på samma kod. Rullstolsplats bokas via kundtjänst på 08-506 20 200.

Robert Broberg sålde ut Globen åtta gånger, nu återuppstår han på Stora scenen på Kulturhuset Stadsteatern – i fem olika skepnader. I Jonna Nordenskiölds musikteaterföreställning samsas alter egon som Robban, Robert Karl Oskar och Zero med farbror Robert. I en berättelse fylld av höga berg och djupa dalar sjunger sig Rennie Mirro, Frida Hallgren, Fredrik Lycke, Lisa Larsson och Christer Fant igenom låtskatten med ett femmannaband.

Läs mer om föreställningen här.

Kulturhuset Stadsteatern hälsar att de fortfarande har flera åtgärder för att alla ska känna sig så trygga som möjligt. Läs mer om det här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia