Grattis Sverige, 100 år av demokrati!

frihetenns namn_be4sk

SthlmsMusikTeater firar 100 år av demokrati på Årsta Teater 13-14 oktober. Den 14:e är det dessutom ett publiksamtal efter föreställningen och du är hjärtligt välkommen att delta. Du har självklart scenpassrabatt.

Grattis Sverige, 100 år av demokrati! med en nyskriven föreställning på Årsta Teater 13-14 oktober om hjältarna och hjältinnorna bakom Sveriges förvandling, med text av Andreas Boonstra och musik av Andrea Tarrodi.

Vad: FRIHETENS NAMN
Var:
Årsta Folkets hus Teater, Årsta torg,
När: 13 och14 oktober kl 19.
Pris: 150 kr (ord. pris 200 kr)
Längd: 2 tim inkl paus.
Boka: Boka via den här länken. Välj kategori  ”Under 26” för att få scenpassrabatten.
Mera: Välkommen till ett publiksamtal efter föreställningen på torsdag 14 okt som börjar 5 min efter föreställningens slut, om du är sugen på att lära känna SthlmsMusikTeater (SMT) lite bättre och höra mer om varför de gjort en föreställning om Sveriges demokratiska tillblivelse.
Hitta: T-bana grön linje till Gullmarsplan och sedan buss 160, 168 eller 164 till Årsta Torg. Tvärbanan till Valla Torg, antingen från Gullmarsplan, Alvik eller Liljeholmen. Bilparkering finns.

FRIHETENS NAMN är en musikalisk och humoristisk historielektion av SthlmsMusikTeater (SMT). I slutet av 1800-talet var Sverige ett av de fattigaste, mest eländiga och outvecklade länderna i Europa. Alla som kunde lämnade landet och flydde västerut. Mindre än hundra år senare är vårt land ett av de rikaste, mest välutbildade och jämlika. Hur gick det till?

Läs mer om föreställningen och de medverkande här.

Se en trailer här. 

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontaktperson: Titti Grahl info(@)scenpass-stockholm.se