Välkommen till en kväll med Livet Bitch!

LIvet Bitch_1_foto Magnus ÅströmNews

Hjärtligt välkommen alla scenpassmedlemmar till Ö2 den 15 november och en kväll med Livet Bitch! – en scenkonstverksamhet som lyfter kvinnors och unga tjejers konstnärskap. 

Kom och träffa Johanna Thor och Grete Havnesköld som brinner för att göra scenkonsten mer relevant och inkluderande för fler genom ett starkt fokus på att lyfta ungas röster, tankar och liv. Vi ser verkligen fram emot en kväll fylld av kunskap och inspiration och att träffas igen!

Vad: En Scenpasskväll med Livet Bitch!
När: Måndag 15 november kl. 18-19:30
Var: Ö2, Katarina Bangata 80, på baksidan mot Stora Blecktornsparken. Buss 76 stannar utanför, hållplats Ljusterögatan. Karta.
Kostnad: Fri entré.
Boka: Mejla till info@scenpass-stockholm.se om du vill komma. Antalet platser är begränsat. Anmälan är bindande och du måste avboka din plats om du får förhinder.
Extra: Vi bjuder på en matig macka och något att dricka!

– Vi vill att unga tjejer ska ta mer plats i kulturlivet och i offentligheten, säger Grete Havnesköld och Johanna Thor från Livet Bitch!

Med nyskriven dramatik har Livet Bitch! Scenkonst under flera år verkat för att tjej- och kvinnoidentifierade berättelser ska ha en självklar plats i det sceniska rummet. Livet Bitch! producerar nyskriven dramatik, både åt sig själva och andra, med fokus på en ung publik. Livet Bitch! är baserade i Södertälje. Den 15 november får vi träffa Johanna Thor och Grete Havnesköld och höra hur Livet Bitch! arbetar och ta del av smakprov från deras produktion. Kvällen äger rum på Ö2 eftersom Livet Bitch! sätter upp föreställningen MIN PAPPAS ÖGON där i vår, i samverkan med Ö2 Scenkonst. Vi får också träffa Teresia Pettersson som är konstnärlig ledare på Ö2.

Läs mer om Livet Bitch! här.

Foto Magnus Åström

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia