Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Välkommen till en kväll med Livet Bitch!

LIvet Bitch_1_foto Magnus ÅströmNews

Hjärtligt välkommen alla scenpassmedlemmar till Ö2 den 15 november och en kväll med Livet Bitch! – en scenkonstverksamhet som lyfter kvinnors och unga tjejers konstnärskap. 

Kom och träffa Johanna Thor och Grete Havnesköld som brinner för att göra scenkonsten mer relevant och inkluderande för fler genom ett starkt fokus på att lyfta ungas röster, tankar och liv. Vi ser verkligen fram emot en kväll fylld av kunskap och inspiration och att träffas igen!

Vad: En Scenpasskväll med Livet Bitch!
När: Måndag 15 november kl. 18-19:30
Var: Ö2, Katarina Bangata 80, på baksidan mot Stora Blecktornsparken. Buss 76 stannar utanför, hållplats Ljusterögatan. Karta.
Kostnad: Fri entré.
Boka: Mejla till info@scenpass-stockholm.se om du vill komma. Antalet platser är begränsat. Anmälan är bindande och du måste avboka din plats om du får förhinder.
Extra: Vi bjuder på en matig macka och något att dricka!

– Vi vill att unga tjejer ska ta mer plats i kulturlivet och i offentligheten, säger Grete Havnesköld och Johanna Thor från Livet Bitch!

Med nyskriven dramatik har Livet Bitch! Scenkonst under flera år verkat för att tjej- och kvinnoidentifierade berättelser ska ha en självklar plats i det sceniska rummet. Livet Bitch! producerar nyskriven dramatik, både åt sig själva och andra, med fokus på en ung publik. Livet Bitch! är baserade i Södertälje. Den 15 november får vi träffa Johanna Thor och Grete Havnesköld och höra hur Livet Bitch! arbetar och ta del av smakprov från deras produktion. Kvällen äger rum på Ö2 eftersom Livet Bitch! sätter upp föreställningen MIN PAPPAS ÖGON där i vår, i samverkan med Ö2 Scenkonst. Vi får också träffa Teresia Pettersson som är konstnärlig ledare på Ö2.

Läs mer om Livet Bitch! här.

Foto Magnus Åström

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com