Se MIN MAMMA på Strindbergs Intima Teater

Min mamma

Den 13-15 maj gästspelar Charlotte Engelkes på Strindbergs Intima Teater med sin hyllade musikal-dokumentär MIN MAMMA, en varm, galen, rolig, musikalisk soloföreställning som med kärlek, varsam hand och glödande övertygelse tackar våra mammor för allt. Utan dem skulle vi inte vara de vi är. Du har rabatt och betalar endast 100 kr.

Vad: MIN MAMMA
Var: Strindbergs Intima Teater vid Norra Bantorget. Karta.
När: Fre 13 maj kl 19, lör 14 maj kl 19, sön 15 maj kl 16.
Pris: 100 kr
Boka: Mejla önskat datum, ditt namn och antal biljetter som önskas till biljetter@strindbergsintimateater.se. Det är inget krav att vara scenpassmedlem. Du betalar med Swish när du hämtar ut biljetterna på teatern. Kom gärna i god tid så du hinner.

Charlotte Engelkes är regissör, koreograf och artist och hennes repertoar sträcker sig över dans, teater, opera och performance och kännetecknas av en ohämmad genreblandning, ett personligt tilltal, en varm humor och överraskande slutsatser. Engelkes har turnerat över hela välden och uppträtt på de flesta av Europas internationella dans- och teaterfestivaler. Hon var senast aktuell med sin föreställning TANSPLANTATION som visades på Dansens Hus /Elverket i Stockholm i februari – och är uttagen till Scenkonstbiennalen 2022.

Efter föreställningarna följer MIN MAMMA DEL 2, där medlemmar ur publiken är välkomna att dela med sig av minnen och berättelser om sina egna mammor.

”Personligt, smärtsamt och drastiskt blir det när Charlotte Engelkes gör en dokumentär musikal om sin mamma – en hyllning till alla mödrar”  Anna Ångström, SvD

”… jag har nog aldrig sett henne så svart som nu. Svart som i rolig med stor närvaro.” Loretto Villalobos, Aftonbladet

Läs mer här. Mer info om tillgänglighet osv på Strindbergs Intima Teater här.

Foto Mats Bäcker.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia