Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Inbjudan till specialkväll på Teater Giljotin

Giljotin

Teater Giljotin sätter upp Någon kommer att komma av Jon Fosse och bjuder in till en specialkväll onsdag den 22 nov där regissören Kia Berglund samtalar med publiken efter föreställningen. Du har 25 % rabatt på biljettpriset.

Vad: Någon kommer att komma av Jon Fosse, med efterföljande publiksamtal
När: 22 november, föreställningen börjar kl 19.
Var: Teater Giljotin, Torsgatan 41, T-bana S:t Eriksplan
Boka: Köp biljetter hos Kulturbiljetter
1. Välj föreställning
2. Välj antal biljetter
3. Tryck på reservera mina biljetter
4. Nu kan du fylla i rabattkoden: 257587
5. Tryck använd rabatt och avsluta ditt köp

Teater Giljotin bjuder på norsk dramatik med pjäsen Någon kommer att komma av Jon Fosse. Någon kommer att komma är en mystisk thriller om ett svartsjukedrama. Ett par har flyttat ut på landet för att få vara ensamma. Men så fort de anländer börjar något kännas fel. Kvinnan får föraningar om att någon kommer att komma… Jon Fosse är en av nutidens stora dramatiker. Hans pjäser har rönt stora framgångar världen över och författaren har mottagit inte mindre än 18 utmärkelser för sitt författarskap, varvid kan nämnas Svenska Akademiens Nordiska pris (2007) och Nordiska rådets litteraturpris (2015). Medverkande skådespelare är Tobias Hjelm, Angela Kovács, Zardasht Rad. Översättningen är gjord av Lars Norén.

För frågor om tillgänglighet och biljetter kontakta Teater Giljotin:
Mail: teatergiljotin@gmail.com
Tel: 070-641 58 22

Läs mer

 

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com