Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Välkommen till specialkväll på Teater Galeasen

Omfamningar, foto Cato Lein, 800x450

Välkommen till en Scenpass specialkväll på Teater Galeasen tis 17 okt  där vi ser föreställningen OMFAMNINGAR  och får träffa delar av ensemblen och det konstnärliga teamet efteråt. Vi bjuder på fika!

VadOMFAMNINGAR  med efterföljande samtal och fika
När: Tis den 17 okt kl 19:00.
Var: Teater Galeasen, Slupskjulsvägen 30-32, Skeppsholmen.
Pris: Scenpassrabatten är 25 % rabatt på ord pris. Du betalar 220 kr istället för ord pris 290 kr.
Boka:  Boka din biljett via Teater Galeasens hemsida. Välj  aktuellt datum (17 okt) och klicka på Köp. Välj ”Scenpass”  och önskat antal biljetter.  Välj betalningssätt och gör klart köpet.

Omfamningar har premiär 2 okt och spelas ons 4 okt kl 19 och därefter varje lör-sön kl 16 samt mån-tis kl 19. Scenpassrabatten gäller på alla föreställningar. Men tisdagen den 17 oktober bjuder Galeasen på samtal och fika efteråt, vilket brukar vara mycket uppskattat.

Teater Galeasen presenterar hösten 2017 OMFAMNINGAR av Ivan Vyrypaev – en av Rysslands främsta, samtida dramatiker. 2014 introducerade Teater Galeasen denna författare med uppsättningen ILLUSIONER som spelades framgångsrikt på teatern på Skeppsholmen under hösten det året. Nu liksom då regisserar Olof Hanson, då liksom nu ser vi Freddy Åsblom, Maja Rung och Simon Reithner i rollerna. I OMFAMNINGAR utökas ensemblen med Alexandra Drotz Ruhn.

Fyra urbana människors öden sammanflätas i var och ens sökande efter någon slags mening med existensen. De är ständigt på väg och rör sig fysiskt mellan New York och Berlin, i tanken mellan Prag, Belgrad, Moskva och Wroclow. De går vilse i sina liv och hittar inga utvägar, exitskylten har slocknat. Det är brutalt och roligt.

Föreställningen spelas hösten 2017 och genomförs i samarbete med Kulturhuset Stadsteatern Fri scen.

Läs mer

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com