Tala om teater med oss!

Livia Millhagen. Foto Hannah Modigh

Nu är det dags att anmäla sig till Scenpass Stockholms teatercirkel TALA OM TEATER. Missa inte detta mycket förmånliga erbjudande som innebär en kostnadsfri studiecirkel i konsten att diskutera aktuella teaterpjäser!

Scenpass Stockholm består av c:a 3000 scenkonstälskande medlemmar som ofta går på teater och annan scenkonst. Många av oss upplever att scenkonstupplevelsen berikas och fördjupas när vi får prata med andra om de föreställningar vi ser. Därför har vi startat teatercirklar i samarbete med Vuxenskolan. Vi väljer föreställningar tillsammans efter ett visst tema. Sedan träffas vi och diskuterar de föreställningar vi sett. Våra kursledare är Ingegerd Rönnberg och Margareta Tegerstedt.

Teatercirkeln är helt kostnadsfri och bygger på deltagarnas engagemang och intresse.

När du kommer till våra möten skall du alltså ha sett föreställningen vi ska tala om. Du måste själv boka och se (och betala) de föreställningar som vi skall tala om.


Temat för hösten 2017 är VEM I VÄRLDEN KAN MAN LITA PÅ?

Mötestillfällen:
12 sept:     Lite lugn före stormen/Kulturhuset Stadsteatern
10 okt:      Anna Karenina/Dramaten
14 nov:     Modern/Tribunalen
12 dec:     Tartuffe på banken/moment:teater

Vi träffas i Vuxenskolans lokaler, Östgötagatan 11, Södermalm, t-bana Medborgarplatsen, på tisdagar kl 18-20.

Du anmäler ditt deltagande i teatercirkeln på teatercirkel@tele2.se senast den 30 augusti. Anmälan är bindande och gäller samtliga tillfällen. Antalet platser är begränsat.

Med anledning av vårt samarbete med Vuxenskolan uppges vid anmälan: Namn, adress, personnummer, epostadress och mobilnummer.

Hjärtligt välkommen!

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Hösttips!

LEKQUIEM – Konsert med 100 barn som dansar till Mozarts Requiem Kom och upplev hur över 100 barn i låg- och mellanstadieåldern tar sig an

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: info(@)scenpass-stockholm.se