Följ med till Teater Reflex!

LITEN-KULTURBILJETTER-1920x1311

En musikalisk resa, en poetisk odyssé med AURELIA DEY och Stockholm Vodou Orchestra den 4 och 6 april – häng med till Teater Reflex – gå 2 för 1.

Vi har fått ett fint erbjudande att se musikföreställningen AURELIA DEY OCH VODOUORKESTERN på Teater Reflex i Kärrtorp, med 14 musiker och 2 dansare i live uruppförande. En färgsprakande musikföreställning med nyskriven musik av Kristina Aspeqvist och Aurelia Dey. Har du inte varit på Reflex förut så passa på att besöka denna fina och mysiga teater bara några hållplatser bort med t-banan!

Aurelia Dey kommer från Göteborg och är andra generationens invandrare från Ghana. Hon har en karriär som dansare, sångare och artist, sjunger dancehall, reggae, världsmusik m.m. Kristina Aspeqvist är trumslagare, kompositör och har bott mycket i Ghana – de utbyter kultur med varann genom att bland annat skriva musik ihop.

Vad: AURELIA DEY OCH VODOUORKESTERN!
När: 4 april kl 11 och kl 14 samt 6 april kl 19
Var: Teater Reflex i Kärrtorp, precis bredvid t-banan, grön linje. Kärrtorpsplan 14.
Pris: Gå två för 1. Ordinarie pris 250 kr.
Boka: Klicka här för att komma till Kulturbiljetter. Välj föreställning och antal biljetter, klicka på RESERVERA MINA PLATSER. Använd koden scenpass så dras rabatten av. Om du köper en ordinarie och en barn/ungdom så betalar du bara för den ordinarie biljetten.
Kampanjkod: scenpass
Tillgänglighet: Läs mer om tillgängligheten på Reflex Teater här.

Texterna behandlar den allmänna och mänskliga inre, både omedvetna och medvetna, vardagsrasismen och hur vi kan befria oss från den och bli likvärdiga människor som kan tillåta kärlek och kraft flöda istället för att låta rädsla och hat ta över. Dramaturgiskt gör vi en musikalisk resa, en poetisk odysse genom en imaginär ceremonis olika delar såväl som en bönestund med Gud. 

Varmt välkommen!

Vill du läsa mer: 
www.teaterreflex.se/aurelia
aureliadey.com
stockholmvodouorchestra.com
rythmworks.se

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia