Scenpasskväll på Ö2scenkonst Södermalm

att skiljas_ö2_formail

Hjärtligt välkommen till en Scenpasskväll på Ö2scenkonst på Götgatan!
Visst är du nyfiken på hur det gick till när det återigen blev en teaterscen efter att ha fungerat som en cykelaffär när Boulevardteatern var tvungen att lägga ner? Hör Ö2scenkonsts konstnärliga ledare Teresia Pettersson berätta om turerna och renoveringen. Och framtiden. Vi får se utdrag ur pjäsen ”Att skiljas” av Mia Törnqvist.

Vad: Scenpasskväll på Ö2scenkonst Södermalm
När: Måndag 26 februari, kl 18-19:30.
Var: Ö2scenkonst Södermalm. Götgatan 73. T-bana Skanstull (den norra uppgången, ut mot Götgatan). Karta.
Pris: Kostnadsfritt för Scenpassmedlemmar, men förbokning krävs.
Boka: Med epost till vår mejl info@scenpass-stockholm.se. 
Tillgänglighet: Här kan du läsa om tillgängligheten på Ö2.
Mer: Du bjuds på en matig macka och något att dricka.

Ö2scenkonst finns numera på 2 ställen i stan: Ö2scenkonst Kungsholmen på Bergsgatan 11 och Ö2scenkonst Södermalm på Götgatan 73.

Det var under 2023 som Ö2scenkonst tog över Boulevardteaterns gamla lokaler på Götgatan. Det har krävts en omfattande renovering. Dels var lokalerna slitna och dels hade de fungerat som cykelaffär under en period efter stängningen av Boulevardteatern. Nu är scenen både  hemmascen för Ö2scenkonsts egna produktioner och en gästspelscen. På Ö2 finns också Ö2/UNG, som är teaterns plattform för unga scenkonstnärer.

Kom och se hur fint det har blivit och hör mer om den spännande repertoaren!

Läs mer om Ö2scenkonst här

Inbjudan till Scenpasskväll från Scenpass Stockholm till dig som är medlem i Riksteatern och innehavare av ett scenpasskort, som gärna vill veta mer om utbudet på Stockholms scener och som tycker om att mingla med likasinnade under trevliga former! Det är fri entré – det enda som krävs är ett scenpasskort och en föranmälan!

Foto: Susanne Walström

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia