Se LILLE EYOLF på Dramaten

Lille Eyolf av Henrik Ibsen
Dramaten 2024
Regi och bearbetning: Stefan Larsson
Scenografi: Sven Haraldsson
Kostym: Nina Sandström

Här kommer ett till erbjudande från Dramaten: Se LILLE EYOLF – du har 25 % scenpassrabatt 2-10 februari. Livia Millhagen och Erik Ehn spelar föräldrapar i Ibsens drama om passion, svartsjuka och skuld. Medverkar gör också Irene Lindh, Hannes Meidal och Karin Franz Körlof. Regi och pjäsbearbetning av Stefan Larsson, som har en lång rad publik- och kritikersuccér bakom sig på Dramaten.

Vad: LILLE EYOLF
Var: Dramaten Lilla scenen
När: 2 – 10 februari. Se speldatum här
Pris: 334 kr kr (ord. pris 445 kr)
Boka: Du bokar via Dramatens hemsida. Ange rabattkoden YERMAEYOLF25 i rabattkodsfältet innan betalning för att aktivera erbjudandet. Gäller på ordinarie pris.
Tillgänglighet: Läs om tillgängligheten på Dramaten här

Sorg kan ta sig många olika uttryck. I Lille Eyolf driver föräldrarna till det döda barnet en egen destruktiv och livsfarlig utredning om vem som bär skulden. Allt slutar i en krasch av hat, närhetslängtan och sjuklig åtrå. Det handlar om allt som är ett äktenskap i dag och om att drabbas av den största sorgen – att förlora ett barn. Regi och pjäsbearbetning av Stefan Larsson, som har en lång rad publik- och kritikersuccér bakom sig på Dramaten.

Läs mer här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia