Ö2 bjuder in till ny scen på Kungsholmen!

Ö2 ung

Augusti är här – vilket betyder att teatersäsongen sparkar igång lite försiktigt! Ö2 har precis flyttat från Katarina Bangata till Bergsgatan 11 på Kungsholmen, Fria Teaterns gamla lokaler. Den första föreställningen på Bergsgatan heter RÖKFRI/DJURFRI/BOSTADSFRI och har premiär den 15 augusti. Föreställningen är producerad av Ö2’s ungdomskompani och alla får gå för ungdomspris!

VAD: RÖKFRI/DJURFRI/BOSTADSFRI
VAR: Ö2’s nya scen på Bergsgatan 11. Ta tunnelbanans blå linje och stig av vid station Rådhuset. Utgången mot Polishuset är närmast, gå över Scheelegatan och fortsätt ett halvt kvarter upp för backen. Det tar 3-4 minuter.
NÄR: 17-20 augusti kl 19 & 21 augusti kl 16.
PRIS: 150 kr. Alla får ungdomspris!
BOKA: Boka din biljett via den här länken. Klicka på aktuellt datum och följ instruktionerna.
TILLGÄNGLIGHET: Lilla Scenen ligger en trappa ner och den är tyvärr för smal för att sätta in en ramp/hiss. Behöver du hjälp ner för trappan, säg till, så hjälper vi dig.


Tillhör staden alla? En ungdom kan inte ta sig in på bostadsmarknaden. Ett par i skilsmässa kan inte flytta isär. En annan kan inte bo kvar i sin hemstad. Vad är Stockholm för den hemlöse? Vad är Stockholm för mäklaren, hyresvärden och den som gör bostadskarriär? En berättelse om en hembygd, en berättelse om att få – och inte få – bo.

Ö2 Ungs tragikomiska uppsättning RÖKFRI/DJURFRI/BOSTADSFRI behandlar den brännande och ständigt aktuella frågan Stockholms Bostadsmarknad och känslan av att befinna sig i och utanför den.

Läs mer här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia