En present från Teater Galeasen

galeasen_penelope

Teater Galeasen får väldigt fina lovord för den aktuella föreställningen Penelope och teatern har nu förlängt spelperioden till den 2 maj. Så passa på nu när de erbjuder halva priset på föreställningarna i april!

Vad: Penelope
Var: Teater Galeasen, Slupskjulsvägen 32-34, Skeppsholmen. Jobbigt att gå över bron? Ta buss 65 från T-Centralen (mittemot Åhléns), som tar dig till Skeppsholmen. Resan tar tio minuter.
När: 20-28 april – se exakta speldatum på hemsidan här
Pris: 228 kr (ord pris 455 kr)
Boka: Gå in via den här länken och välj aktuellt datum Du omdirigeras till en sida där rabatten redan införd och du behöver ingen kod. Om du klickar på det blåa fältet ”Numrerad sittplats” så kan du välja var du vill sitta. Alla biljetter kostar 228 kr, vilket är 50 % rabatt på biljettpriset.

Med avstamp i det sista skälvande dygnet i Odysséen och Odysseus hemkomst till palatset på Ithaka har Py Huss-Wallin och Nils Granberg skapat ett modernt antikt drama, lika delar tragisk komedi som komisk tragedi, skildrat ur Penelopes perspektiv. I detta täta kammarspel skrivet för Teater Galeasen möts Annika Hallin som Penelope och Staffan Göthe som Odysseus i en destillerad version av Odysséen där det mänskliga i det omänskliga långsamt vaskas fram, det antika är tidlöst och en berättelse om krig, om blod och våld och död, också är en berättelse om liv. Läs mer här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Marserbjudanden

Nu är det fullt ös på scenerna i Stockholm! Som scenpassmedlem har du rabatt på en rad olika teatrar. Via länken kan du läsa om

Läs mer »

Kallelse till årsmöte 2024

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Torsdagen 21 mars – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92, T-bana

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia