Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Kallelse till årsmöte 2022

stolar

Nu är det dags för årsmöte i Scenpass Stockholm, en del av Riksteatern! Det går av stapeln den 28 april kl 18-19 påPloggatan 3, Södermalm. Dörrarna öppnas kl. 17:45. Vi avslutar mötet med ett inspirerande och kul artistframträdande av MALTE & JULIAN från Saskia kvartett. Du bjuds på en matig macka och något att dricka!

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERN
När
: Torsdag 28 april. Dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.
Var:
Föreningslokal, Ploggatan 3, Södermalm. Åker du kommunalt? Tag buss 2 från Slussen, gå av vid hållplats Sofiaskolan, gå 50 meter, vik av vid Coop. Karta.

OSA senast 21 april med e-post till info@scenpass-stockholm.se Frågor och motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast den 21 april (till samma adress som ovan). Dokument inför årsmötet hittar du fr.o.m. 21 april på www.scenpass-stockholm.se under fliken ”Medlem” och rubriken ”Formalia”. 

Julian & Malte från Saskia kvintett.

Vi avslutar mötet med ett inspirerande artistframträdande kl 19:15-19:45. Då kommer MALTE & JULIAN från Saskia kvartett och spelar och sjunger för oss. Saskia kvartett är en ung konstellation som redan prisats av många! De tolkar Cornelis och spelar allt från akustiska visor till elektrisk blues. Du bjuds på en matig macka och något att dricka.

Om du vill ta med en vän till årsmötet
Årsmötet är bara för medlemmar. Men om du har en vän som hittills har missat möjligheten att bli medlem så säljer vi också medlemskap på plats!

Hemsida
Besök gärna Scenpass Stockholms hemsida för mer info om föreningen! 

Facebook
Du kan också gilla Scenpass Stockholm på Facebook om du vill ha snabb information om evenemang.

Tillgänglighet
Lokalen på Ploggatan 3 är tyvärr inte anpassade för rullstolsburna personer, men vi hjälper gärna till med bärhjälp. Ange om hjälp behövs när du bokar din plats.


Varmt välkommen!

Vänliga hälsningar från Scenpass Stockholms styrelse,Agneta Ahlin, Mia Hertler, Kersti Öberg, Hanna Melanton-Appelfeldt, Anna Holmlin Nilsson, Diana Thoor Kalén, Margareta Tegerstedt, Clara Asplund Qviström, Titti Grahl.

       

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com