Dramaten bjuder in till AMBULANS

ambulans

Vad roligt att teatrarna öppnar upp! Snart faller höstmörkret och vad passar väl bättre då än att se en föreställning på en av våra fantastiska stockholmsscener? Vi har fått ett fint erbjudande från Dramaten att se AMBULANS för halva priset i oktober.  

Vad: Föreställningen AMBULANS
Var: Dramaten, Målarsalen
När: Hela oktober – se speldatum på hemsidan här.
Pris: 50% rabatt i oktober. Ordinarie pris är 470 kr.
Boka: Boka via hemsidan här och uppge kod “ambulans50p” . Du väljer “Standardbiljett” och går sedan till Betalning. Där finns en ruta för rabattkoden. Erbjudandet gäller i mån av plats.

AMBULANS är en pjäs om trauma och läkande av Paula Stenström Öhman. Nyskriven och redan prisbelönad balanserar pjäsen mellan myt och verklighet. Med referenser till bland annat Dantes Inferno griper den rakt in i den högaktuella debatten om våld mot kvinnor i hemmet. I centrum står två systrar, Katja och Helena, och Helenas son Simon. Via flashbacks, drömmar och minnesfragment får vi följa dem i underjorden en bit på vägen mot läkande.

Läs mer här 

Foto Dramaten.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Hösttips!

LEKQUIEM – Konsert med 100 barn som dansar till Mozarts Requiem Kom och upplev hur över 100 barn i låg- och mellanstadieåldern tar sig an

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: info(@)scenpass-stockholm.se