Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Dramaten bjuder in till AMBULANS

ambulans

Vad roligt att teatrarna öppnar upp! Snart faller höstmörkret och vad passar väl bättre då än att se en föreställning på en av våra fantastiska stockholmsscener? Vi har fått ett fint erbjudande från Dramaten att se AMBULANS för halva priset i oktober.  

Vad: Föreställningen AMBULANS
Var: Dramaten, Målarsalen
När: Hela oktober – se speldatum på hemsidan här.
Pris: 50% rabatt i oktober. Ordinarie pris är 470 kr.
Boka: Boka via hemsidan här och uppge kod ”ambulans50p” . Du väljer ”Standardbiljett” och går sedan till Betalning. Där finns en ruta för rabattkoden. Erbjudandet gäller i mån av plats.

AMBULANS är en pjäs om trauma och läkande av Paula Stenström Öhman. Nyskriven och redan prisbelönad balanserar pjäsen mellan myt och verklighet. Med referenser till bland annat Dantes Inferno griper den rakt in i den högaktuella debatten om våld mot kvinnor i hemmet. I centrum står två systrar, Katja och Helena, och Helenas son Simon. Via flashbacks, drömmar och minnesfragment får vi följa dem i underjorden en bit på vägen mot läkande.

Läs mer här 

Foto Dramaten.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com