Vi tipsar om ROMEO OCH JULIA på Konserthuset

Romeo och Julia

Vi tipsar om föreställningen ROMEO OCH JULIA på Konserthuset den 6 oktober – som är ett samarbete mellan Livet Bitch, Kungliga Filharmonikerna och Orkesterskolan El Sistema/Södertälje.

Scenpass Stockholm kommer senare i höst att bjuda in till en kväll om och med Livet Bitch, en scenkonstverksamhet som lyfter kvinnors och unga tjejers konstnärskap. Livet Bitch producerar nyskriven dramatik, både åt sig själva och andra, med fokus på en ung publik. Vi kommer få träffa de ansvariga och få höra hur Livet Bitch arbetar och ta del av smakprov från deras produktion. Det ser vi verkligen fram emot!

Om du redan nu vill se hur Livet Bitch arbetar så tipsar vi om föreställningen ROMEO OCH JULIA på Konserthuset den 6 oktober!

Livet Bitch genomför just nu ett ungdomsprojekt på temat ung förbjuden kärlek i samarbete med Kungliga Filharmonikerna och Orkesterskolan El Sistema/Södertälje. Den 6 oktober kl 19 ges föreställningen ROMEO OCH JULIA för allmänheten.

ROMEO OCH JULIA har utvecklats av de medverkande tillsammans med regissören Linda Mallik. Shakespeares pjäs knyts samman med ungdomarnas egna kompositioner och texter, samt med musik av Prokofiev, Tjajkovskij, Bernstein, Rota och Daniel Nelson – de har alla inspirerats av tidernas kärlekshistoria. Publiken tas med på en resa där det evigt mänskliga levandegörs utifrån de ungas perspektiv.

Det är en unik chans att se och höra ungdomar framföra ett klassiskt verk på sitt vis. Biljetterna kostar endast 100 kr. Läs mer och boka här.
(Du klickar dig fram till den 6 oktober.)

Läs mer om Livet Bitch här.

Foto Livet Bitch.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia