Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Vill du tala om teater med oss? - Scenpass Stockholm

Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Vill du tala om teater med oss?

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Visst låter det lockande att diskutera den teaterföreställning du just har sett med andra som också har sett den? Nu är programmet klart för vårens TALA OM TEATER, Scenpass Stockholms kostnadsfria studiecirkel i samarbete med Vuxenskolan, där vi talar om teater vi sett  – under ledning av våra fantastiska cirkelledare Ingegerd Rönnberg och Margareta Tegerstedt! Temat för våren 2020 är LÅTER VI ANDRA BESTÄMMA VÅRA LIV?

Scenpass Stockholms scenkonstälskande medlemmar går ofta på teater och annan scenkonst. Många av oss känner att scenkonstupplevelsen berikas och fördjupas när vi får prata med andra om de föreställningar vi ser. Därför har vi startat teatercirklar i samarbete med Vuxenskolan. Det är högt i tak, diskussionerna är livliga och vi lär oss av varandra! Teatercirkeln är helt kostnadsfri och bygger på deltagarnas engagemang och intresse.

När du kommer till våra möten skall du alltså ha sett föreställningen vi ska tala om. Du måste själv boka (och betala) de föreställningar som vi skall tala om. Mötena äger rum en tisdag i månaden.

Du anmäler ditt deltagande i teatercirkeln via epost teatercirkel@tele2.se.

Med anledning av vårt samarbete med Vuxenskolan uppges vid anmälan: Namn, adress, personnummer, epostadress och mobilnummer.

Anmäl dig senast den 28 januari. Anmälan är bindande och gäller samtliga tillfällen. Antalet platser är begränsat.

Vi träffas i Vuxenskolans lokaler, Heleneborgsgatan 7, t-bana Hornstull eller buss 4 till Högalidsgatan, på tisdagar kl 18-20.  Karta.

Temat för våren 2020 är LÅTER VI ANDRA BESTÄMMA VÅRA LIV?

Vårens datum är 4 februari, 10 mars, 14 april och 12 maj och vi avslutar säsongen för de som vill med en föreställning på Parkteatern (datum meddelas senare). 

Tisdag 4 februari – Vi talar om DETERMINISM en nyskriven pjäs av Mattias Andersson som även regisserar. Två unga människor kastas genom olika åldrar och positioner i rasande takt. Leker de, spelar de teater eller är allt förutbestämt av en allsmäktig makt? Spelas på Dramaten Lilla scenen.

Tisdag 10 mars Vi talar om FURSTINNAN AV AMALFI av John Webster. Det är en klassiker som får svensk urpremiär. Dramat som kretsar kring en ung änka handlar om kvinnohat och frihetsbegär och baseras på verkligen händelser. Suzanne Osten står för regi. Spelas på Dramaten Stora scenen.

Tisdag 14 aprilVi talar om NEXT TO NORMAl. En musikal om psykisk ohälsa och medberoende. Vi får följa en mamma drabbad av bilpolär sjukdom och hennes familj. Text Brian Yorke musik Tom Kitt. Helen Sjöholm i  huvudrollen och Ronny Danielsson regisserar. Spelas på Uppsala stadsteater Stora scenen.

Tisdag 12 majVi talar om KVINNOSTADEN baserad på texter av Christine de Pizan, Hildegard von Bingen m fl. Ramen för dramat är den feministiska medeltida urskriften om en stad befolkad av framstående kvinnor och deras djärva idéer. Staffan Valdemar Holm står för regi. Spelas på Dramatens annexscen Elverket.

Obs! Denna gång ingår även en föreställning på Uppsala stadsteater. En intressant scen som  är enkel att ta sig till då den är belägen snett mitt emot Uppsala station – och som erbjuder scenpassrabatt.

Bilde: Helene Sjöholm. foto Uppsala Stadsteater

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com