Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Se HOPKOK med Ronny Eriksson - Scenpass Stockholm

Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se HOPKOK med Ronny Eriksson

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Ståuppkomikern, satirikern och musikern Ronny Eriksson kommer till stan tillsammans med sin vapendragare Benneth Fagerlund och uppträder på Teater Reflex i Kärrtorp 20-22 februari 2020. Scenpassmedlemmar erbjuds rabatterade biljetter. Den 20 februari har du dessutom chans att träffa Ronny när Scenpass Stockholm arrangerar ett samtal -kostnadfritt! 

Ronny Eriksson och Benneth Fagerlund har gjort flera shower tillsammans och bl.a. turnerat landet runt med Riksteatern upprepade gånger. De drar alltid fulla hus! Vi är glada att kunna bjuda in till ett samtal med Ronny, som hålls av skådespelaren Agneta Ahlin, innan föreställningen torsdagen den 20 februari. Vi bjuder på något gott att tugga på och teatern har en servering med trevliga priser. Se nedan hur du gör för att boka din plats till samtalet den 20 feb – som är kostnadsfritt!


Vad
HOPKOK – Ronny Eriksson ihop med Benneth Fagerlund
Dessutom
: Samtal med Ronny Eriksson den 20 februari kl 17:30, som leds av Agneta Ahlin, skådespelare och ordförande i Scenpass Stockholm. Kostandsfritt att delta – men förbokning krävs.
När: Tors 20 feb kl 19, fre 21 feb kl 19, lör 22 feb kl 15
Var: Teater Reflex, Kärrtorp, precis bredvid t-banestationen.
Pris: 200 kr (ord pris 250 kr)
Boka 1: Du bokar din biljett till HOPKOK – Ronny Eriksson ihop med Benneth Fagerlund via Teater Reflex biljettsida med koden scenpass2020.
Boka 2: Du bokar din plats på Samtal med Ronny Eriksson 20 feb via epost info@scenpass-stockholm.se. Samtalet är kostnadsfritt.

 

 ”-När det serverades hopkok när jag var liten var det en maträtt som bestod av gamla rester som blandades och piffades upp med nånting nytt. Vår föreställning bygger på samma ide. Gamla godingar som kryddas med nya påfund. En salig röra med andra ord. Beskt. Salt. Syrligt och lite sött. Och aldrig samma. Smaklig måltid.”  Ronny Eriksson

 

Ronny Eriksson är också musiker och sångare i bandet Euskefeurat. Benneth Fagerlund är producent, musiker, kompositör och kapellmästare.

Teater Reflex hemsida

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com