VI TIPSAR OM:

Besokare-provar-mminkspegeln_foto-Jonas-Andre

Scenkonstmuseet har inlett en period av kostnadsfri entré, fr.o.m. 1 oktober–15 januari 2023. Ta med din vän, barn och barnbarn och hela familjen och upptäck ett spännande, inspirerande och kreativt museum!

Här finns den fasta utställningen På scen, där det görs historiska och samtida nedslag inom det mångfacetterade fält som utgör svensk scenkonst. Utställningen är uppdelad i fyra delar – dans, teater, musik och dockteater – och löper genom tre våningar i museets 1600-talsbyggnad. Här finns något för alla! Just nu pågår också utställningen Foto: Christer Landergren med bilder av bl a Tina Turner, Jimi Hendrix, Aretha Franklin, Janis Joplin, Duke Ellington, Miles Davis och Nina Simone. Christer Landergren var fotograf och tog fantastiska bilder av de riktigt stora från mitten av 1960-talet och framåt – vissa visas här för första gången! Läs mer om Scenkonstmuseet här.

Bild: Besökare provar mminkspegeln. Foto Jonas André.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Vi talar om teater hösten 2023!

Välkommen att delta i teatercirkeln TALA OM TEATER, Scenpass Stockholms kostnadsfria studiecirkel som sker i samarbete med Vuxenskolan. En gång i månaden talar vi om teater vi

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: info(@)scenpass-stockholm.se