Titti Grahl som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven till att börja med under våren. Vi hoppas att hon snart är frisk igen och önskar henne ett snabbt och gott tilfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår nya epostadress scenpass.stockholm(@)gmail.com

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm
Hanna, Mia, Margareta, Agneta, Diana, Bosse, Anna

VI TIPSAR OM:

Besokare-provar-mminkspegeln_foto-Jonas-Andre

Scenkonstmuseet har inlett en period av kostnadsfri entré, fr.o.m. 1 oktober–15 januari 2023. Ta med din vän, barn och barnbarn och hela familjen och upptäck ett spännande, inspirerande och kreativt museum!

Här finns den fasta utställningen På scen, där det görs historiska och samtida nedslag inom det mångfacetterade fält som utgör svensk scenkonst. Utställningen är uppdelad i fyra delar – dans, teater, musik och dockteater – och löper genom tre våningar i museets 1600-talsbyggnad. Här finns något för alla! Just nu pågår också utställningen Foto: Christer Landergren med bilder av bl a Tina Turner, Jimi Hendrix, Aretha Franklin, Janis Joplin, Duke Ellington, Miles Davis och Nina Simone. Christer Landergren var fotograf och tog fantastiska bilder av de riktigt stora från mitten av 1960-talet och framåt – vissa visas här för första gången! Läs mer om Scenkonstmuseet här.

Bild: Besökare provar mminkspegeln. Foto Jonas André.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com