Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Snart dags för årsmöte i Scenpass Stockholm!

lloyd-dirks-74271_1

Årsmöte Scenpass Stockholm 2018 äger rum på Teater Tribunalen, tisdagen den 20 mars – dörrarna öppnas kl 17.30, mötet börjar 18.00.

Vad: Årsmöte Scenpass Stockholm
När: Tisdagen den 20 mars – dörrarna öppnas kl 17.30, mötet börjar 18.00
Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, Södermalm, t-bana Zinkensdamm

Du bjuds på en matig macka och något att dricka.

OSA senast torsdag 13 mars till info@scenpass-stockholm.se
Frågor och motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast den 6 mars (till samma adresser som ovan).
Dokument inför årsmötet hittar du fr.o.m. 6 mars på www.scenpass-stockholm.se under fliken ”Medlem” och rubriken ”Formalia”.

Om du vill ta med en vän till årsmötet
Årsmötet är bara för medlemmar. Men om du har en vän som hittills har missat möjligheten att bli medlem så säljer vi också medlemskap på plats!

Hemsida
Besök gärna Scenpass Stockholms hemsida för mer info om föreningen!

Facebook
Du kan också gilla Scenpass Stockholm på Facebook om du vill ha snabb information om evenemang.

Informationstelefon
Scenpass Stockholm har en egen telefon, där ett röstmeddelande läser upp aktuella evenemang för att du som inte har en egen dator med mejladress ska ha möjlighet att få information om vad som händer. Telefonnumret till telefonen är 076-780 48 66.

Teater Tribunalens lokaler är tyvärr inte anpassade för rullstolsburna personer, men vi hjälper gärna till med bärhjälp. Ange om hjälp behövs när du bokar din plats.

 

Hjärtligt välkommen!

Vänliga hälsningar från Scenpass Stockholms styrelse,

Camila Fekete, Jane Bertilsdotter Bujila, Kersti Öberg, Hanna Melanton-Appelfeldt, Agneta Ahlin, Mia Hertler, Titti Grahl, Samuel Skoglund

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com